Home TOP NEWS “Ο Γιώργος ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα”

“Ο Γιώργος ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα”

DSC_0045


Στο ιστορικό της αποχώρησης του Γιώργου Οικονομίδη αναφέρθηκε, στο περιθώριο της σημερινής διάσκεψης, ο Νίκος Νταμπίζας. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας ξεκαθάρισε πως ο Γιόγιο υπολογιζόταν κανονικά, όμως εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει.

«Είχαμε μια κουβέντα με το Γιώργο πριν τελειώσει η χρονιά. Κάναμε μια αποτίμηση της πραγματικότητας. Ήξερα ότι έγινε πρόταση ανανέωσης από το σύλλογο την οποία αρνήθηκε. Τελειώνοντας τη χρονιά και μετά την έλευση του Κάρβερ, συζητήσαμε το μέλλον του Γιώργου. Στην πρώτη κουβέντα είχαμε μια αμοιβαία θέση. Ξαναζήτησε μια συνάντηση στη συνέχεια πριν ξεκινήσει η προετοιμασία και μου εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει εκτός ΟΜΟΝΟΙΑΣ για λόγους που αυτός ήξερε καλύτερα. Μπήκαμε σε μια διαδικασία ανανέωσης που εγώ του εξήγησα πως δεν μπορούμε να μπαίνουμε συνεχώς σε αυτά. Ήταν άκυρο και το τάιμιγκ και του είπα πως με την έλευση του νέου προπονητή όλοι ξεκινάνε από το μηδέν και του είπα εδώ θα είμαστε να σε ανταμείψουμε. Είπε ΟΚ αλλά δυο μέρες μετά μου εξέφρασε ξανά την επιθυμία να φύγει. Η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανένα, του εξηγήσαμε ότι έχει μια Α’ αξία στο χρηματιστήριο και πρέπει να φέρει λεφτά για να φύγει. Τα έφερε, έφυγε και εδώ είμαστε για να εξηγήσουμε πως είχε η κατάσταση. Δεν έχουμε καμία πρόθεση να έχουμε παίκτες στο σωματείο παίκτες που δεν θέλουν να είναι εδώ. Όποιος θέλει να φύγει όμως πρέπει να φέρνει πρόταση. Η μεταγραφή του Μπλάτι Τουρέ, έγινε με τη φυγή Οικονομίδη στο μυαλό αφού εξέφρασε την επιθυμία εδώ και μέρες». 

Σε αυτό το σημείο, έκανε παρέμβαση ο Τζον Κάρβερ, λέγοντας: «Αν ένας παίκτης δεν θέλει να είναι μέλος της οικογένειας, η πόρτα είναι εκεί, φέρε πρόταση».