Home TOP NEWS «Πάμε προσγειωμένα, σαν να μην έχει παιχτεί το πρώτο παιχνίδι»

«Πάμε προσγειωμένα, σαν να μην έχει παιχτεί το πρώτο παιχνίδι»

AG32-anorthosi-omonoia-xristodoulos-christodoulou (8)


Με το 0-1 επί της Μπάναντς η ΟΜΟΝΟΙΑ έβαλε τις βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση, όμως η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Ο Υπεύθυνος Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του σωματείου μας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, μιλώντας στο Super Sport FM τόνισε πως οι πράσινοι πρέπει να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον επαναληπτικό για να κλειδώσουν τη συμμετοχή της ομάδας στην επόμενη φάση. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Στο αρχικό του σχόλιο είπε: «Ο στόχος ήταν να βάλουμε τις βάσεις για το δεύτερο παιχνίδι και το έχουμε επιτελέσει. Μη ξεχνάμε ότι ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνιση, με νέο προπονητή και νέους ποδοσφαιριστές. Στόχος ήταν το καλό αποτέλεσμα και το πετύχαμε».

Για τον σκόρερ του χθεσινού αγώνα, Ντάρμπισαϊαρ: «Για να τον επιλέξει ο τεχνικός διευθυντής, σημαίνει ότι πίστευε σε αυτόν, ήξερε τις δυνατότητες του. Άρχισε να σκοράρει και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για το προβάδισμα πρόκρισης ενόψει επαναληπτικού: «Βάλαμε τις βάσεις για τον επαναληπτικό, θα πάμε πάλι προσγειωμένα, σαν να μην έχει παιχτεί το πρώτο παιχνίδι. Απλώς έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί. Η αντίπαλος έδειξε ότι είναι καλή ομάδα. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανένα αντίπαλο, δεν γίνεται να πέσουμε σε αυτή την παγίδα, την έχουμε πάθει στο παρελθόν. Προσγειωμένα και σοβαρά συνεχίζουμε».

Για τον Χριστοφή που έγινε αναγκαστική αλλαγή: «Θα περάσει από εξετάσεις για να δούμε ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό και να σταματήσει η ατυχία του ποδοσφαιριστή. Έτσι χαριτολογώντας, να του πούμε να πάει στον Άγιο Κυπριανό στο Μένοικο να τον ξεματιάσουν».

Για τους συνεχόμενους τραυματισμούς, που ίσως τον επηρεάζουν και ψυχολογικά: «Είμαστε δίπλα στον ποδοσφαιριστή και θα του προσφέρουμε ότι χρειαστεί για να επιστρέψει δυνατός και ψυχολογικά, αλλά και σωματικά».

Για τον κόσμο: «Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει κοντά. Θα δει τη φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα μεγάλη βαθμό, βέβαια θα γίνουν προσθήκες ακόμη. Να έρθει να στηρίξει την ομάδα. Για κάποιους τα 20 ευρώ φαίνονται πάρα πολλά, όμως μη ξεχνάμε ότι είναι μια νεκρή περίοδος και το σωματείο έχει έξοδα και πρέπει να έρθουν κοντά να πάρουν το εισιτήριο τους».

Για την επόμενη μεταγραφή: «Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα περισσότερο, είναι πάγια πολιτική μας. Δεν λέμε κάτι πριν ανακοινωθεί μια μεταγραφή. Δεδομένο ότι θα έρθουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Ακόμη λίγη υπομονή».