Home TOP NEWS Πείστε τον να σας στηρίξει

Πείστε τον να σας στηρίξει

uel-omonoia-beitar (60)Φλορέσκου, Κάρβερ και Χριστοδούλου, όλοι μετά τον αποκλεισμό μίλησαν για ένα καινούριο πρότζεκτ που μόλις έχει αρχίσει και χρειάζεται στήριξη. Συμφωνούμε, αν και θα προτιμούσαμε να γράφαμε αυτά τα λόγια μετά από πρόκριση και όχι αποκλεισμό από (άλλη) μια αμφιβόλου ποιότητας ομάδα. Καταλαβαίνουμε πλήρως πως αυτό είναι το “σωστό”, ότι δεν πρέπει να φορτωθεί αυτή η προσπάθεια όλες τις πίκρες των προηγούμενων χρόνων, καταλαβαίνουμε όμως και την απογοήτευση και το ξενέρωμα του κόσμου που όλο περιμένει το έξτρα βήμα και όλο δέχεται χαστούκια.


Και για αυτόν ακριβώς το λόγο, αυτή τη τελευταία πρόταση είναι που λέμε πως πλέον όλοι όσοι αποτελούν αυτό το νέο πρότζεκτ, πρέπει να πείσουν το κόσμο να τους στηρίξει. Ως τώρα οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το έκαναν μάλλον τυφλά γιατί έβλεπαν πως τις αποφάσεις παίρνει τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής προσπαθεί να κάνει κάτι καινούριο. Ο αποκλεισμός όμως μάλλον βάζει τέλος στη περίοδο χάριτος, αφού ήδη η Ευρώπη είναι παρελθόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ένα μήνα μέχρι το πρωτάθλημα και έχει τρύπες να κλείσει.

Τις γράψαμε και τη περασμένη εβδομάδα, μετά όμως επιλέξαμε να αφήσουμε την όποια κριτική για σήμερα λόγω επαναληπτικού. Η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αλλά και με ένα αμυντικό χαφ αξίας. Ο Μπρούνο Νασιμέντο δυστυχώς δεν έκανε καλό ντεμπούτο αν και πρέπει να κριθεί εις βάθος χρόνου, αλλά η ανάγκη υπήρχε έτσι κι αλλιώς. Ο Φλορέσκου επίσης δεν αποδίδει αυτά που αναμένονται και το γεγονός στοιχίζει στην ομάδα. Από κει και πέρα και μεσοεπιθετικά λείπει κάτι, τι ακριβώς θα διαφανεί και από το τι θα δώσουν οι Χριστοφή και Μπαντιμπαγκά. Γενικώς υπάρχουν ανάγκες που δεν είμαστε σίγουροι αν μπορούν να καλυφθούν από τις 2 μεταγραφές που απομένουν ή αν πρέπει να γίνουν κι άλλες προσθαφαιρέσεις.

Πέραν των μεταγραφών βέβαια, εκείνο που μετράει είναι το γήπεδο. Θα μας πείτε για να παίξεις καλή μπάλα θέλεις και συγκεκριμένους παίκτες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει σε ένα μήνα όμως να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα και δυνατά να συνεχίσει, να διεκδικήσει. Τότε θα πειστεί ο κόσμος να στηρίξει το πρότζεκτ γιατί έχει ανάγκη ο οργανισμός μας επιτυχίες. Μας λείπουν τώρα χρόνια.