Home TOP NEWS Πολύ απλά είμαστε καλύτεροι

Πολύ απλά είμαστε καλύτεροι

kazamias-1o-evropaiko (264)


Το ρεπορτάζ της Μπεϊτάρ της προηγούμενες μέρες είναι ιδιαίτερα έντονο, με μεταγραφές, εσωτερικές κόντρες, ανάλυση της δικής μας ομάδας. Γενικώς είναι ξεκάθαρο πως αλλάξαμε απότομα επίπεδο και από τους ερασιτέχνες της Μπάναντς, έχουμε μεταβεί σε μια ομάδα που έχει απαιτήσεις και θέλει να μας δημιουργήσει προβλήματα. Ξεκάθαρα δεν θα έχουμε εύκολο έργο στο Ισραήλ, αφού ο αντίπαλος το πιστεύει και σκοπεύει να το δείξει. Πολύ απλά όμως δεν εξαρτάται από αυτόν.

Δεν θα κουραστούμε να το γράφουμε, ώσπου να το εμπεδώσει και ο τελευταίος οπαδός και ο τελευταίος παίκτης. Είμαστε καλύτερη ομάδα, έχουμε περισσότερη ποιότητα, στο σύλλογο μας υπάρχει περισσότερη ηρεμία. Από εμάς θα εξαρτηθεί ποιος θα βρεθεί στην επόμενη φάση και όχι από τους Ισραηλινούς. Ούτε αν παίξει ο Ατζίλι, ούτε αν παίξει ο Ρουέδα, ούτε αν πάρει φανέλα βασικού ο Οζ Ράλι δεν πρόκειται να κάνει διαφορά αν εμείς, η ΟΜΟΝΟΙΑ, το φαβορί των διπλών αναμετρήσεων παρουσιαστούμε όπως πρέπει.

Το πρώτο βήμα πριν πας σε οποιαδήποτε μάχη, είναι να πιστεύεις πως θα φύγεις νικητής. Ειδικά από τη στιγμή που διαθέτουμε καλύτερους παίκτες, δεν υπάρχει λόγος να πιστέψουμε οτιδήποτε άλλο. Πάμε στο Ισραήλ για το διπλό.