Home TOP NEWS Ακυρώθηκε η εκδήλωση προβολής του αγώνα με τον Ερμή

Ακυρώθηκε η εκδήλωση προβολής του αγώνα με τον Ερμή

 


Την απόφαση να ακυρώσουν την εκδήλωση προβολής του αγώνα με τον Ερμή πήραν από κοινού Δ.Σ. Θύρα 9 και ΣΥ.ΦΙ. Ο λόγος είναι η ώρα διεξαγωγής του αγώνα, αφού ορίστηκε να ξεκινήσει στις 18:00. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του σωματείου μας:

H OMONOIA ενημερώνει πως λόγω της ώρας διεξαγωγής του αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Ερμή, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά και της απόρριψης του αιτήματος που το Σωματείο μας υπέβαλε για μετάθεση της ώρας έναρξης του αγώνα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η Θύρα 9 και οι Συνδέσμοι Φιλάθλων, αποφάσισαν από κοινού όπως ακυρωθεί η εκδήλωση που είχε προγραμματιστεί για ζωντανή προβολή του αγώνα.

Η δυσκολία προβολής του αγώνα κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και η ταλαιπωρία που θα υφίστατο ο κόσμος κατά την παρακολούθηση του αγώνα σε ανοικτό χώρο, λόγω της ιδιαίτερα υψηλής θερμοκρασίας που θα επικρατεί εκείνη την ώρα, ήταν οι κυριότεροι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση για ακύρωση της εκδήλωσης.

Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλείται όπως παρακολουθήσει τον αγώνα στους Συνδέσμους Φιλάθλων, τα Fan Clubs και το Οίκημα του Σωματείου μας.

Υπενθυμίζεται πως, παρά την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, δικαίωμα εισόδου στο στάδιο σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΚΟΠ, έχουν συνταξιούχοι (άνδρες και γυναίκες πέραν των 65 ετών), παιδιά μέχρι 12 ετών συνοδευόμενα από την μητέρα τους, καθώς και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, η Θύρα 9 και οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων, επιφυλάσσονται για από κοινού διοργάνωση εκδήλωσης, στο άμεσο μέλλον.