Home TOP NEWS Χρόνο και βελτίωση

Χρόνο και βελτίωση

 


Σημαντικό κρίνεται το σημερινό φιλικό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Απόλλωνα, στα πλαίσια της τιμητικής του Νούνο Ασσίς. Πέραν από την τελευταία παράσταση του Πορτογάλου μπροστά από το κοινό της ομάδας μας, ο κόσμος θέλει να δει βελτίωση από την ομάδα του Τζον Κάρβερ.

Μετά την συνεδρία της Δευτέρας, αυτό που διέρρεε ήταν πως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσιάστηκαν αποφασισμένα να προσφέρουν κάθε δυνατή βοήθεια στην ομάδα, ώστε να ανακάμψει αγωνιστικά.  Σε συνεργασία με το Νίκο Νταμπίζα και τον τεχνικό της ομάδας, έγιναν, όπως δηλώνουν, ενέργειες προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ενισχυμένη σε όλους τους τομείς.

Μεταγραφικά έγιναν δύο κινήσεις ενώ όσον αφορά το υφιστάμενο ρόστερ, γίνεται προσπάθεια για βελτίωση μέσα από τις προπονήσεις αφού πιστεύεται πως οι παίκτες με μπορούν να βγάλουν την ποιότητά τους στο γήπεδο. Κάποιοι από αυτούς, ειδικά νέα αποκτήματα, χρειάζονται χρόνο συμμετοχής και το φιλικό σήμερα έρχεται την κατάλληλη στιγμή.

Μάλιστα Νταμπίζας και Κάρβερ, εγγυήθηκαν ενώπιον διοικητικού συμβουλίου πως οι δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έδειξε ως τώρα και τόνισαν πως σύντομα θα ανέβει.