Home TOP NEWS Δεν τον ενδιαφέρουν ηλικίες

Δεν τον ενδιαφέρουν ηλικίες

Κότσαρης 19, Τουρέ 22, Κωνσταντινίδης 22, Αγκάγιεφ 24 και ο Κλωναρίδης τον οποίο ήθελε αλλά οδεύει προς Λόκερεν 24. Σε παρόμοια ηλικία είναι και ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ και εξετάζεται για μια από τις τρεις θέσεις που προσπαθεί να “γεμίσει” ο Νταμπίζας, ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται (αν δεν προκύψει άλλη αποδέσμευση πέραν του Ζίγκι Μπαντιμπάγκα είναι δεδομένο) και ενίσχυση με άλλον ένα ποδοσφαιριστή της λίστας Β’, δηλαδή κάτω των 21.


Την ίδια στιγμή στο ρόστερ μας έχουν προστεθεί και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές όπως ο Κλέιτον (33), ο Ντάρμπισαϊαρ (30), ο Παντελιάδης (28) ενώ Σοϊλέδης και Μπρούνο είναι στη μέση (25). Γενικώς ο Νταμπίζας θεωρεί πως πρέπει να υπάρχει ισορροπία στις ηλικίες των παικτών, αφού χρειάζεται και ο ενθουσιασμός χρειάζεται και η εμπειρία. Οι πληροφορίες μας όμως λένε πως η ηλικία είτε μεγάλη είτε μικρή, δεν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για μια μεταγραφή, αν βέβαια τα υπόλοιπα στοιχεία που συλλέγει είναι αυτά που θέλει.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, μετά την αποδέσμευση του Μπαντιμπάγκα που είναι  βέβαιη η ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχει στο χέρι δυο μεταγραφές. Οι πληροφορίες λένε πως ο Νταμπίζας κινείται για τρεις παίκτες. Αν βρει κάτι εξαιρετικό σε ηλικία κάτω των 21, η ηλικία δεν πρόκειται να σταματήσει τη μεταγραφή, στο κάτω κάτω και ο Τουρέ πριν κάτι μήνες λίστα β’ ήταν. Αν από την άλλη βρεθούν τρεις παίκτες πάνω των 21, τότε θα πρέπει να εξετάσει ξανά το ρόστερ, γιατί δεν χωράνε.