Home TOP NEWS Επιτέλους να πάρει τη σημασία που αξίζει

Επιτέλους να πάρει τη σημασία που αξίζει

Η πρόσληψη του Δανού Ξέσπερ Φρέντμπεργκ, σηματοδοτεί νέα εποχή για την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μετά από κάποια χρόνια, πέραν από τα λόγια, δίνεται και στις πράξεις έμφαση για τα “σπλάχνα” του συλλόγου μας αφού ο Φρέντμπεργκ ανέλαβε να αναδιοργανώσει στα πλαίσια της γενικότερης φιλοσοφία της ομάδας την ακαδημία και να την κάνει ξανά παραγωγική. Μέχρι σήμερα, η αλήθεια είναι πως για να αναδειχθεί ένας παίκτης έπρεπε να ξεπεράσει χίλια εμπόδια, πλέον ελπίζουμε πως αυτό θα αλλάξει.


Η ακαδημία πρέπει επιτέλους να λάβει τη σημασία που αξίζει και που πρέπει. Όχι μόνο όσον αφορά την ανάπτυξη ταλέντων -που είναι δεδομένο πως χρειάζεται δουλειά, αλλά και όσον αφορά τη μετάβαση των παικτών από αυτήν προς την αντρική ομάδα. Χρειάζεται χρόνος, χρειάζεται πιστή τήρηση του πλάνου, χρειάζεται υπομονή και κατανόηση τόσο από το σύλλογο όσο και από τους γονείς. Δεν πλάθονται ταλέντα από τη μια μέρα στην άλλη, ούτε δημιουργείται η σωστή νοοτροπία. Ας το θυμόμαστε.

Κάτι που πρέπει να αναφερθεί πάντως, είναι πως με την πρόσληψη Φρέντμπεργκ γίνεται  φανερό πως ο Νταμπίζας βλέπει μακροπρόθεσμα. Ας το έχουμε αυτό στο μυαλό και όταν κρίνουμε άλλες αποφάσεις του.