Home TOP NEWS Φεύγουν τέσσερις διεθνείς

Φεύγουν τέσσερις διεθνείς

 


Αύριο Δευτέρα 29 Αυγούστου αρχίζει προετοιμασία η Εθνική Ανδρών για τον αγώνα με το Βέλγιο, στις 6 Σεπτεμβρίου στις 21:45 στο ΓΣΠ. Είναι ο πρώτος αγώνας της Εθνικής στη διοργάνωση των Προκριματικών του Μουντιάλ 2018. Η Κύπρος κληρώθηκε στον 8ο όμιλο και πέραν του Βελγίου, στον όμιλο συμμετέχουν η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η Ελλάδα, η Εσθονία και το Γιβραλτάρ.

Στην κλήση για τον αγώνα με το Βέλγιο βρίσκονται οι Κωνσταντίνος Παναγή και Δημήτρης Χριστοφή. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου, στις 18:30 στο ΓΣΠ και θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ.

Σε ρυθμούς προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 η Εθνική Ελπίδων με διπλές εξετάσεις. Η Κύπρος συμμετέχει όπως είναι γνωστό στον όγδοο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με τη Σλοβακία, την Ολλανδία, τη Λευκορωσία και την Τουρκία.

Για τους αγώνες με Τουρκία και Σλοβακία αντίστοιχα, ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Φάνο Κατελάρη. Η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει με προορισμό την Άγκυρα την ερχόμενη Δευτέρα και την 1η Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα της Τουρκίας στο Στάδιο Osmanlı. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:30.

Τη Λιβύη αντιμετωπίζει το Πράσινο Ακρωτήρι στις 3 Σεπτεμβρίου για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων των προκριματικών του Παναφρικανικού Κυπέλλου 2017 και ο προπονητής της ομάδας ανακοίνωσε συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα και τον Καρλίτος.