Home TOP NEWS Οι επιλογές για το πρώτο τρίποντο

Οι επιλογές για το πρώτο τρίποντο

kazamias-2o-evropaiko-omada (195)


Λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο μας χωρίζει από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται τον Ερμή. Οι πράσινοι είχαν περίπου ένα μήνα μπροστά τους για να προετοιμαστούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι και πλέον είναι πανέτοιμοι να μπουν στο γήπεδο με στόχο να κατακτήσουν το πρώτο τους “τρίποντο”.

Σήμερα, Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας πριν τον αγώνα και το τεχνικό επιτελείο έχει ετοιμάσει το πλάνο για το παιχνίδι. Ο Τζον Κάρβερ μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες 21 ποδοσφαιριστών για την αναμέτρηση κόντρα στους “φτεροπόδαρους”. Εκτός έμειναν οι Ονησίφορος Ρουσιάς, Ανδρέας Παναγιώτου και Κωνσταντίνος Λούβαρης.

Η αποστολή της ομάδας μας αποτελείται από τους: Κωνσταντίνο Παναγή, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Κωνσταντίνο Κότσαρη, Δημήτρη Κωνσταντινίδη, Καρλίτος, Μάριο Δημητρίου, Αντρέα Φραγκέσκου, Παντελή Κονομή, Μάριν Όρσουλιτς, Μπρούνο Νασιμέντο, Θανάση Παντελιάδη, Άρη Σοϊλέδη, Ρενάτο Μαργκάσα, Γεράσιμο Φυλακτού, Μπλάτι Τούρε, Γκεόργκε Φλορέσκου, Κλέιτον, Αμίρ Αγκάγιεφ, Ματ Νταρμπισάιαρ, Κίλιαν Σέρινταν και Δημήτρη Χριστοφή.

 

Ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία στην ομάδα μας.