Home TOP NEWS Και οι άλλες δύο θέσεις;

Και οι άλλες δύο θέσεις;

Από τον αποκλεισμό και μετά, το τοπίο γύρω από την ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο. Η ομάδα μας έχει 2 μεταγραφές στο χέρι και ο Νταμπίζας στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε πως θα εξαντληθούν και θα γίνει και μια μεταγραφή παίκτη κάτω των 21. Ταυτόχρονα οι πληροφορίες λένε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια αποδέσμευση, οπότε πάμε στο 3+1, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί αυτό να θεωρείται δεδομένο.


Αυτή τη στιγμή στο ρεπορτάζ ΟΜΟΝΟΙΑΣ έντονα παίζουν οι Κωνσταντινίδης και Κλωναρίδης. Ο ένας δεξιός μπακ, ο άλλος περιφερειακός κυνηγός που παίζει με άνεση και στα φτερά. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα μας ψάχνει και για κεντρικό αμυντικό, αλλά και για αμυντικό μέσο, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει γραφτεί κάποιο όνομα. Οπότε είτε ο Νταμπίζας θολώνει τα νερά, είτε βάζει πιο ψηλά σε προτεραιότητα την απόκτηση ακραίου και την απόκτηση δεξιού μπακ. Βρισκόμαστε πάντως 19 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, οπότε οι εξελίξεις δεν μπορεί να είναι μακριά.

Θα πούμε πάντως ξανά πως κατά την άποψη μας (και μια άποψη είναι, όχι κάτι παραπάνω) πως οι όποιες μεταγραφές, δεν πρέπει να επηρεάσουν τις ευκαιρίες που θα έχουν οι νεαροί Κύπριοι.