Home TOP NEWS Νούνο Ασσίς: «Ήταν τέσσερα φανταστικά χρόνια»

Νούνο Ασσίς: «Ήταν τέσσερα φανταστικά χρόνια»

Assis-2013


«Ήταν τέσσερα φανταστικά χρόνια. Όταν ήρθα θα έμενα μόνο για ένα χρόνο, όμως κατέληξα να μείνω ακόμη τρία. Ήταν διαφορετικά απ’ όσο τα περίμενα όλα. Ήταν φανταστικά», δήλωσε ο Νούνο Ασσίς στην Πορτογαλική Record. Ο μάγος, όπως τον χαρακτηρίζουν όλοι στο νησί μας, θα αγωνιστεί το βράδυ της Τετάρτης για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό του τριφυλλιού. Ήταν από τους αγαπημένους της πράσινης εξέδρας, λατρεύτηκε όσο λίγοι από τους παίκτες που φόρεσαν την πράσινη φανέλα τα τελευταία χρόνια, με τα συναισθήματα να είναι αμφίδρομα.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του στο μέσο της πατρίδας του, είπε: «Ο τρόπος που οι οπαδοί ενθαρρύνουν την ομάδα, δεν είχα γνωρίσει ποτέ κάτι παρόμοιο στη ζωή μου. Είναι μια μικρή χώρα και οι άνθρωποι αγαπούν το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υποστηρίζουν την ομάδα υπό οποιαδήποτε περίσταση».

Στην αυριανή τιμητική συνάντηση θα ακουστεί πάλι το «Νούνο, Νούνο, Νούνο» και αναμένεται να είναι το πιο δυνατό απ’ όλα όσα προηγήθηκαν. Στο στάδιο της πρωτεύουσας θα βρεθούν χιλιάδες Ομονοιάτες για να πουν αντίο στον Ασσίς, που μπορεί να μην πανηγύρισε τίτλους με την ΟΜΟΝΟΙΑ (πέραν ενός σούπερ καπ), αλλά έζησε πολλές “πράσινες” μοναδικές στιγμές.

Διαβάστε ακόμη: Το κάλεσμα της ομάδας

Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει από χθες και η προπώληση θα συνεχιστεί και αύριο. Τα εκδοτήρια δίπλα από τη μπουτίκ θα είναι ανοικτά από τις 09:00 μέχρι τις 14:00, ενώ διαθέσιμα μέσω του Online Ticketing θα είναι έως τις 16:00. Χαρτάκια θα υπάρχουν και στα ταμεία του ΓΣΠ, με τη γενική είσοδος να είναι στα 10 ευρώ, ενώ το εισιτήριο για τα παιδιά κάτω των 12 ετών στοιχίζει ένα ευρώ.

Θυμηθείτε όλα τα γκολ του Νούνο Ασσίς με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: