Home TOP NEWS Όταν τελειώσει η αναμονή

Όταν τελειώσει η αναμονή

Εκεί που λέγαμε να στρέψουμε τη προσοχή στο παιχνίδι, βγήκε το όνομα του Γκάρι Κουλιμπαλί που όντως ενδιαφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Λόγω βιογραφικού, το πρώτο γκελ με το κόσμο είναι μάλλον θετικό, αν και στο γήπεδο είναι που κρίνονται οι παίκτες και όχι στα χαρτιά, το έχουμε μάθει μέχρι τώρα. Το σημαντικό είναι όταν τελειώσει η αναμονή και το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι συμπληρωμένο, η ομάδα να έχει ενισχυθεί ουσιαστικά, να μην έχει κτυπητά κενά, να μπορεί να διεκδικήσει.


Και λέμε τα πιο πάνω, όχι μόνο όσον αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού αλλά γενικότερα. Είναι γνωστό άλλωστε, πως ο Νταμπίζας πέραν από αμυντικό ψάχνει και μέσο και ακραίο μεσοεπιθετικό. Οι δυο τελευταίες θέσεις θα καλυφθούν πιθανότατα με παίκτες κάτω των 21 ή Κύπριους (πόσοι Κύπριοι είναι προσιτοί και μπορούν να βοηθήσουν όμως;), δεν αλλάζει όμως το γεγονός πως πρέπει να είναι σε θέση να προσφέρουν ουσιαστικά στην ομάδα μας.

Το μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι στο παιχνίδι με την Αναγέννηση, εκεί πρέπει να είναι και των παικτών και του προπονητή. Με τις μεταγραφές ασχολείται ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο Νίκος Νταμπίζας. Και ξέρει πολύ καλά πως τις επόμενες λίγες μέρες, πρέπει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ισχυροποιήσει κι άλλο το ρόστερ.