Home TOP NEWS Η προσοχή στον αγώνα

Η προσοχή στον αγώνα

Τέτοια εποχή απόλυτα φυσιολογικό είναι την προσοχή μας να μονοπωλούν οι μεταγραφές. Άλλωστε κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, για τον ένα λόγο ή τον άλλο (φέτος συνειδητά και κατ’ επιλογή) ο προγραμματισμός μας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και ο κόσμος περιμένει να δει ποιοι είναι οι τελευταίοι που θα βάλουν τριφύλλι στο στήθος για να κρίνει -έστω και στη θεωρία- αν μπορούν να μας ανεβάσουν ποιοτικά επίπεδο ή όχι.


Όσο ενδιαφέρον κι αν παρουσιάζει η μεταγραφολογία και ειδικά φέτος είναι αυξημένο, πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή μοιάζει το τρίποντο στο παιχνίδι με την Ερμή. Έχουμε πάθει πολλά στραπάτσα στο παρελθόν τις πρώτες αγωνιστικές και είναι πάντα ικανά να μας πάρουν πολύ πίσω. Παραδοσιακά γκελάρουμε νωρίς, αρχίζουμε να αμφισβητούμε πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε και καταλήγουμε να περιμένουμε “μεσσίες” που θα μας οδηγήσουν ξανά κοντά στους πρωτοπόρους. Φέτος ας πάμε ανάποδα…

Ας φροντίσουμε δηλαδή να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα, να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας, να αρχίσουμε να κτίζουμε αυτοπεποίθηση και σε αυτό το οικοδόμημα να προσθέσουμε επιπρόσθετη αξία μέσω των μεταγραφών. Τα τρίποντα είναι που μετράνε στο τέλος της ημέρας και καμιά μεταγραφή δεν αξίζει να πετάμε βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων. Ο κόσμος λοιπόν ας συζητά για μεταγραφές, όλοι όσοι αποτελούν την ομάδα όμως και επηρεάζουν το αποτέλεσμα το Σάββατο, καλά κάνουν να έχουν το μυαλό εκεί που μετράει, εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και να βρουν τους τρόπους που θα κερδίσουν τον Ερμή.