Home TOP NEWS Με αυτό το ρόστερ στις πρώτες δύο

Με αυτό το ρόστερ στις πρώτες δύο

Το ημερολόγιο σήμερα γράφει 16 Αυγούστου και ενώ στις 20 του ίδιου μήνα είναι σημειωμένη για την ΟΜΟΝΟΙΑ η πρώτη επίσημη υποχρέωση κόντρα στον Ερμή Αραδίππου. Ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει (αν δεν άλλαξε κάτι) σήμερα στην Κύπρο, μετά τις επαφές που είχε στην Αθήνα με υποψήφιους στόχους. Ψάχνει ως γνωστόν τρεις ποδοσφαιριστές, ένα κεντρικό αμυντικό, ένα αμυντικό μέσο και ένα ακραίο μεσοεπιθετικό. Δεν βιάζεται και το έχει ξεκαθαρίσει. Μπορεί να ανακοινωθούν σήμερα, μπορεί σε 14 μέρες.


Ακόμα και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωνε πάντως σήμερα νέους παίκτες, ακόμα και αν αυτοί έρθουν προπονημένοι και έτοιμοι για αγωνιστική δράση, ξεκάθαρα στις πρώτες δυο αγωνιστικές ο Τζον Κάρβερ θα στηριχθεί στους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ. Αν σε αυτό προστεθούν οι παίκτες που ψάχνουμε, είναι πιθανόν να πάρουν αγωνιστικά λεπτά, αλλά δύσκολα θα κληθούν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις μιας και θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής στα θέλω του προπονητή τους. Στιγμές ατομικής ποιότητας μπορεί να προσφέρουν, να ανεβάσουν το σύνολο δύσκολα.

Το υπάρχον ρόστερ βέβαια, είναι αρκετά ποιοτικό για να μην ανησυχήσει ιδιαίτερα κόντρα στους δυο προαναφερθέντες αντιπάλους και σε καμία περίπτωση ο εν εξέλιξη προγραμματισμός δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι ή δικαιολογία. Αρκεί η απόδοση της ομάδας μας να μοιάζει πολύ περισσότερο με αυτήν που είδαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, παρά με αυτήν που είδαμε στην Ευρώπη ή στο πρώτο φιλικό με την ΑΕΖ.