Home TOP NEWS Τζον Κάρβερ: “Είναι μία αρχή απόψε”

Τζον Κάρβερ: “Είναι μία αρχή απόψε”

filiko-omonoia-pao-b (27)


Ο Τζον Κάρβερ μίλησε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα και ρωτήθηκε από τον Β.Καραγιάννη για τα συστήματα που επιλέγει σε κάθε αγώνα. Ο Άγγλος προπονητής ανέφερε πως η ομάδα δεν θα έχει σταθερό σχηματισμό. Ο κόουτς της ομάδας χάρηκε απόψε τους παίκτες του και έστειλε το μήνυμα πως είναι μία καλή αρχή για την ομάδα του η αποψινή νίκη.

«Μετά την απογοήτευση της Ευρώπης, ήταν σημαντικό να έχουμε ένα δύσκολο φιλικό, πριν ξεκινήσουμε την σεζόν. Ο Παναθηναϊκός είναι μία καλή ομάδα που παίζει στην Ευρώπη. Κάναμε καλό παιχνίδι, είδαμε καλά πράγματα, σε κάποια ακόμα θέλουμε δουλειά. Σκοράραμε τρία γκολ και δεν δεχθήκαμε γκολ. Το πιο σημαντικό είναι πως παίζουμε με ενέργεια, ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τον κόσμο να δει την ομάδα να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλουν, είδαμε κάποιες εκλάμψεις, είναι μία αρχή απόψε», ανέφερε για τον αποψινό αγώνα.

«Δεν ακούω τι λέει ο κόσμος, δεν καταλαβαίνω άλλωστε, είδατε πως παίξαμε με τρία συστήματα απόψε. Δεν θα είμαστε σταθεροί στα σχήματα. Κάποιες φορές θα αλλάζει, αναλόγως και ποιοι παίκτες θα είναι στη διάθεση μας», είπε για το ότι κόσμος ρωτάει ποιο θα είναι το σύστημα της ομάδας.

Για τον ίδιο και την εμπειρία της Κύπρου, είπε: «Είναι μία μεγάλη αλλαγή για μένα, είναι πολύ ζέστη και μπορείτε να το δείτε στο πρόσωπο του. Προσαρμόζομαι, μου αρέσει. Την Τρίτη θα μετακομίσω για να είμαι έτοιμος πριν το πρωτάθλημα».