Home TOP NEWS Δείτε τη νέα πράσινη εμφάνιση

Δείτε τη νέα πράσινη εμφάνιση

 


Παρουσιάστηκε η νέα πρώτη εμφάνιση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και πιο κάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες.

Στην πλάτη γράφει ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 μαζί με τη σημαία της Κύπρου. Μπροστά υπάρχουν σε πιο σκούρο πράσινο πέντε σειρές από διαγώνιες γραμμές.

nea-fanela (2) nea-fanela (3) nea-fanela (4)

nea-fanela (1)

nea-fanela (5)

Πριν την αποκάλυψη της 1ης εμφάνισης, ο Εμπορικός Διευθυντής της PUMA Κύπρου, κ. Πέτρος Χαραλάμπους, στην ομιλία του αναφέρθηκε ο για τη συνεργασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την PUMA, αλλά και για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας μας. Αναλυτικά η ομιλία του:

«Παρουσιάζοντας τις νέες εμφανίσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2016-17, θα ήθελα και εγώ να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω για την εδώ παρουσία σας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέτος συνεργαζόμαστε με μία τόσο ιστορική ομάδα όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία ανήκει στους διαχρονικά κορυφαίους πρωταγωνιστές του Κυπριακού ποδοσφαίρου και είναι η λαοφιλέστερη ομάδα της Κύπρου έχοντας στην κατοχή της 59 ποδοσφαιρικούς τίτλους από την ίδρυση της.

Εκ μέρους της PUMA, θα ήθελα να ευχηθώ ολόψυχα στην ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε επιτυχία στην νέα ποδοσφαιρική σεζόν και να γράψει νέες λαμπρές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου αλλά και του Κυπριακού ποδοσφαίρου.
Προτού μιλήσω για τις νέες εμφανίσεις της ομάδας επιτρέψτε μου να αναφερθώ για λίγο στην εταιρεία PUMA η οποία αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο, Ελλάδα και Βουλγαρία από την εταιρεία SPORTSWIND από το 2013

H PUMA είναι μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές & lifestyle εταιρείες στον κόσμο που σχεδιάζει και αναπτύσσει υποδήματα, ενδύματα και αξεσουάρ, πρωτοπορώντας πάντα, τόσο στον τομέα της τεχνολογίας όσο και του σχεδιασμού.

Το νέο Mission Statement της PUMA, ‘’Να είναι η γρηγορότερη αθλητική εταιρεία στον κόσμο’’ αντικατοπτρίζει την νέα τοποθέτηση της ‘’ Να είναι για πάντα πιο γρήγορη’’ (FOR EVER FASTER).

Το “FOR EVER FASTER’’ αντανακλά τα 68 χρόνια ιστορίας της PUMA, κάνοντας ΓΡΗΓΟΡΑ προϊόντα για τους Γρηγορότερους αθλητές στον πλανήτη με καλύτερο παράδειγμα τον γρηγορότερο άνθρωπο στον κόσμο, Usain Bolt.

Ταυτόχρονα, η νέα συνεργασία ΟΜΟΝΟΙΑΣ και PUMA, 40 ακριβώς χρόνια μετά την πρώτη μας συνεργασία πίσω στο 1976, όπως επίσης και το ότι τόσο το Σωματείο, όσο και η Εταιρία, συμπληρώνουν 68 χρόνια ζωής, καθώς και οι δύο ιδρύθηκαν το ιστορικό έτος 1948 είναι ιδιαίτερα σημαντική συγκυρία. Ευχόμαστε και αυτή συνεργασία να φέρει τις ίδιες επιτυχίες, όπως τις θρυλικές δεκαετίες των ΄70 και ’80.

Η οικογένεια των παικτών – σταρ της PUMA στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει τους Sergio Agüero, Cesc Fàbregas, Olivier Giroud , Antoine Griezmann, Marco Reus, Radamel Falcao, , Mario Balotelli. Περιλαμβάνει επίσης εθνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, όπως την 4 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία, Αυστρία, Ελβετία, Τσεχία, Ουρουγουάη, Γκάνα, Ακτή Ελεφαντοστού & Καμερούν, αλλά και πολλά clubs όπως Borussia Dortmund, Arsenal, Leister City, Newcastle United, ΠΑΟ και πολλές άλλες.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφερθώ και στα ιερά τέρατα του παρελθόντος PELE, EUSEBIO, MARADONA, JOHAN CRUYFF, LOTHAR MATTHAUS και τόσους άλλους που μας τίμησαν μεγαλουργώντας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας προϊόντα PUMA.

ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ: Η επιλογή των σχεδίων για τις φανέλες ήταν αρκετά δύσκολη μέσα από πολλές επιλογές και τεχνολογίες όπως η ACTV (Active) & PUMA Dry Cell. Η τελική μας επιλογή έχει στόχο να ικανοποιεί την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της και φυσικά και τον κόσμο της.

Να παρέχουμε μοναδικές εμπειρίες στους παίκτες, οι οποίοι θα αγωνίζονται με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, σχεδιασμένα να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου ποδοσφαιριστή. Το ίδιο και για τους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι μέσα από μία ευρεία γκάμα προϊόντων θα μπορούν να υποστηρίζουν και να τιμούν την ομάδα τους.

Οι νέες επίσημες εμφανίσεις του συλλόγου συνδυάζουν τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας με μια μοντέρνα και δημιουργική έκφραση, ενσωματώνοντας πάντα τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες της εταιρείας μας.

Είναι βασισμένες σε ψηλά ποιοτικά πρότυπα και όλες έχουν ένα κοινό. Την τεχνολογία Puma Dry Cell. Πρόκειται για τεχνολογία που έχει ως σκοπό την γρήγορη απορρόφηση του ιδρώτα απομακρύνοντας την υγρασία από το δέρμα, προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη άνεση στον ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του αγώνα κρατώντας το δέρμα στεγνό και δροσερό.

Oι στολές είναι κατασκευασμένες με υλικά κορυφαίας ποιότητας, τεχνολογίας, και λειτουργικότητας και έτσι υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσπάθειες του αθλητή που τις φορά. Ελαφριές ώστε να μην επιβαρύνουν καθόλου τον παίκτη, αλλά αντιθέτως να του προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Επιπλέον, τα σημεία ροής του αέρα κάτω από τη μασχάλη και η πλάτη με υφάσματα Mesh, βοηθούν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος κατά την διάρκεια του αγώνα και δίνουν μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων χωρίς περιορισμούς
Τελειώνοντας, δράττομαι της ευκαιρίας για να εκφράσω την ικανοποίηση της εταιρίας μας για τον άριστο επαγγελματισμό και το ήθος των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και την άψογη συνεργασία που έχουμε έως τώρα

Εύχομαι η συνεργασία μας να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια και οι επιτυχίες να συνοδεύουν και τις δύο πλευρές

#pumaomonoia #strongertogether».