Home TOP NEWS Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;

Εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;

Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ επέστρεψε στην αποστολή και είναι δεδομένο πως θα πάρει αγωνιστικά λεπτά. Αλλάζει όμως την εντεκάδα η επιστροφή του; Το πιο πίσω είναι μόνο ένα από τα ερωτήματα που αφορούν τους πρώτους έντεκα του Κάρβερ, άλλα θα μπορούσαν να είναι “μπαίνει ξανά ο Κλέιτον;”, “τι σύστημα θα παίξει;”, το πρώτο όμως που πρέπει να απαντηθεί είναι “εντεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει;”. Ξέροντας πως λειτουργεί ο Κάρβερ, θεωρούμε πως θα ξεκινήσει με τους ίδιους έντεκα που έπαιξαν στην Άχνα, πιο κάτω γράφουμε όμως κάποια σενάρια.


Άμυνα

Παναγή στον άσσο, Κωνσταντινίδης δεξιά, Βύντρα στο κέντρο της άμυνας και ο Παντελιάδης είτε κεντρικός αμυντικός είτε αριστερός μπακ είναι σίγουροι. Ο Νασιμέντο είναι υγιής και το ερώτημα είναι, θα τον ξεκινήσει ξανά ο Κάρβερ για να τον βοηθήσει ψυχολογικά ή θα επιλέξει σχήμα με το Σάκη στο κέντρο της άμυνας και το Μαργκάσα αριστερό μπακ; Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Βραζιλιάνος.

Μεσαία Γραμμή

Θα παίξει με 1 αμυντικό χαφ και 2 κεντρικούς χαφ ή με 2 αμυντικά χαφ και επιτελικό; Με άλλα λόγια, θα παραμείνουν στην εντεκάδα Φλορέσκου, Τουρέ και Μαργκάσα ή θα εκτοπίσει κάποιον από τους τρεις και θα αλλάξει το σχηματισμό ο Κλέιτον; Από τη στιγμή που στην Άχνα ο άξονας λειτούργησε καλύτερα από ότι με Δόξα και Αναγέννηση (όχι βέβαια στο βαθμό που θέλουμε) μάλλον ξεκινάει με 4-3-3 και Φλορέσκου, Τουρέ, Μαργκάσα. Αυτή τη φορά βέβαια πρέπει να είναι πιο επιθετικοί.

Στα φτερά θα είναι ξανά οι Αγκάγιεφ και Σάκης Κύπρου.

Επίθεση

Ο Ντάρμπισαϊαρ πρόλαβε την αποστολή, όμως ο Κίλιαν Σέρινταν θα είναι η αιχμή του δόρατος.