Home TOP NEWS Και βαθμοί και εμφάνιση

Και βαθμοί και εμφάνιση

Οι δυο εβδομάδες της δουλειάς έχουν περάσει, πλέον η 3η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος είναι προ των πυλών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο υποδέχεται τη Δόξα στο ΓΣΠ και έχει στόχο πρώτα από όλα να επιστρέψει στις νίκες. Ήδη απώλεσε δυο βαθμούς εκτός προγράμματος κόντρα στην Αναγέννηση και για να μπορεί να λέει ότι εκμεταλλεύτηκε τα βατά παιχνίδια, πρέπει μέχρι τα ντέρμπι της 6ης και της 7ης αγωνιστικής να πετύχει το απόλυτο. Ξεκινώντας φυσικά από τη Δόξα.


Οι βαθμοί είναι ο πρώτος και σημαντικότερος στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ μιας και θα την βοηθήσουν και ψυχολογικά. Δεν είναι όμως ο μόνος, αφού πρέπει να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις των πρώτων δυο αγωνιστικών. Η ομάδα μας πήρε τους 4 από τους 6 διαθέσιμους βαθμούς, όμως προβλημάτισε με την εμφάνιση της. Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο περιμένουν αύριο ξέσπασμα από την ομάδα μας, όχι κατ’ ανάγκην όσον αφορά την έκταση του σκορ, αλλά όσον αφορά την απόδοση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε μια περίοδο που προσπαθεί να πείσει τον κόσμο της και να πείσει παράλληλα και τον εαυτό της. Όλοι θέλουμε να στοχεύσει ψηλά, για να το πράξει όμως, πρέπει πρώτα να το δικαιολογήσει με την απόδοση της. Διπλός στόχος και αδιαπραγμάτευτος λοιπόν αύριο, νίκη και και καλή εμφάνιση.