Home TOP NEWS Στάθηκαν όλοι τους καλά

Στάθηκαν όλοι τους καλά

Κονομής και Ιβανόφ ήταν προχθές στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο Φραγκέσκου πέρασε σαν αλλαγή όπως και ο πορτιέρο Αντρέας Χριστοδούλου που δεν μπορεί όμως να κριθεί. Οι άλλοι τρεις, πήραν αρκετά αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να βγάλει κάποια συμπεράσματα για την αξία τους. Ασφαλώς δεν είναι σωστό να κρίνουμε νεαρά παιδιά από μια πρώτη εμφάνιση, το γενικότερο συμπέρασμα είναι πως στάθηκαν καλά, κόντρα σε ένα γεμάτο Απόλλωνα.


Ο Κονομής απέσπασε και τα περισσότερα χειροκροτήματα αγωνιζόμενος σαν κεντρικός αμυντικός. Είχε κάποιες σημαντικές επεμβάσεις, δεν φοβήθηκε να μπει στη φωτιά (σε μια φάση τραυματίστηκε μάλιστα)έδειξε γενικώς να διαθέτει τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση. Τα τελευταία στοιχεία είναι που θα κτίσει σιγά σιγά και ο Ιβανόφ για να δείξει όσα μπορεί. Παρακολουθήσαμε το Γιώργο σε πολλά παιχνίδια της ακαδημίας. Ήταν το ίδιο προσηλωμένος και εργατικός όσο τον είδατε τη Τετάρτη. Είχε όμως τον “αέρα” να δοκιμάσει και περισσότερα πράγματα επιθετικά, κάτι που θα βάλει στο παιχνίδι του και με την αντρική ομάδα, αρκεί να παίρνει ευκαιρίες.

Τέλος ο Φραγκέσκου έπαιξε επίσης στο κέντρο της άμυνας, όταν στο γήπεδο είχε μπει ήδη ο ταχύτατος Γκιέ Γκιέ. Έπαιξε πιο λίγο από το Κονομή, είχε κάποιες καλές άμυνες, είναι ένα παιδί που δείχνει να πατάει γερά και με σιγουριά στο γήπεδο. Από κει και πέρα ισχύει και για τους τρεις πως πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και ότι ευκαιρία τους δοθεί να την εκμεταλλευτούν.