Home TOP NEWS Από πίσω ξεκινάνε οι νίκες

Από πίσω ξεκινάνε οι νίκες

Ότι ήταν ελαφρώς καλύτερη από ότι στο ματς με τον Απόλλωνα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι δεδομένο, όπως δεδομένο όμως είναι πως δεν έπαιξε και μπαλάρα, ούτε καν πλησίασε ακόμα τα στάνταρντς που θέλουμε. Κατάφερε να κερδίσει, που αυτό είναι στη φάση που είμαστε το πιο σημαντικό και στήριξε την προσπάθεια της για νίκη στο μηδέν παθητικό. Ήταν η πρώτη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε το μηδέν πίσω και απλοποίησε σε πολύ μεγάλο βαθμό το έργο της.


Ο Τζον Κάρβερ στις δηλώσεις του μετά το ματς, τόνισε πως όλη η ομάδα αμύνθηκε πολύ καλά. Σε κάποιο βαθμό χάρη στην προσπάθεια και σε κάποιο λόγω αδυναμιών του αντιπάλου, η αλήθεια είναι πως απειληθήκαμε πολύ λίγο από την Ανόρθωση, ακόμα και στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού που ήταν πιο απαιτητική από εμάς. Μια σοβαρή απόκρουση χρειάστηκε να κάνει όλη κι όλη ο Κωνσταντίνος Παναγή, ενώ σε προηγούμενα ματς, ακόμα και με μικρότερους αντιπάλους, ο πορτιέρο μας είχε πολύ περισσότερη δουλειά.

Με τους δυο επιθετικούς μας να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και παίκτες όπως ο Χριστοφή, ο Ρουσιάς, ο Αγκάγιεφ και ο Κύπρου (που ήταν όλοι στον πάγκο ψες) να προσφέρουν ευελιξία όσον αφορά το σχήμα και τον τρόπο επίθεσης, μπροστά η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκει τον τρόπο, ακόμα και όταν δεν έχει ρυθμό για όλο το 90λεπτο. Αν σταθεροποιηθεί και ο Κλέιτον σε καλά επίπεδα και η ΟΜΟΝΟΙΑ ανεβάσει τα επίπεδα συνοχής της, ίσως δούμε και καλύτερη μπάλα. Το στοίχημα είναι η ομάδα μας να καταφέρει να διατηρήσει και στα επόμενα παιχνίδια το μηδέν στην άμυνα, γιατί από εκεί ξεκινάνε οι νίκες. Καλοδεχούμενη η πρώτη λευκή εστία, πρέπει να ακολουθήσουν πολλές άλλες.