Home TOP NEWS Χωρίς γκολ οι αγώνες Ανόρθωση-ΑΕΛ και ‘Αρης-ΑΕΖ, νίκη 5-3 επί της Αναγέννησης...

Χωρίς γκολ οι αγώνες Ανόρθωση-ΑΕΛ και ‘Αρης-ΑΕΖ, νίκη 5-3 επί της Αναγέννησης πέτυχε ο Εθνικός

ano-ael


Ισόπαλο χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΛ. Οι φιλοξενούμενοι, που παρέμειναν αήττητοι, θα μπορούσαν να πάρουν το “διπλό” αν ευστοχούσε ο Ουέλινγκτον από τα έντεκα βήματα. Ο Κόπριβετς στο 13ο λεπτό απέκρουσε το πέναλτι του Βραζιλιάνου, κρατώντας το 0-0, που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Στους 14 βαθμούς η ομάδα της Λεμεσού, τους μισούς έχει η Ανόρθωση.

Δείτε τα στιγμιότυπα του ντέρμπι:

axna-anagennisi

Την πρώτη του φετινή νίκη στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Εθνικός Άχνας, επικρατώντας στο “Δασάκι” της Αναγέννησης Δερύνειας με 5-3. Ξέφυγαν από τον πάτο οι Αχνιώτες, έχοντας πλέον τέσσερις βαθμούς, αφήνοντας στην τελευταία θέση με ένα βαθμό την σημερινή της αντίπαλο.

Ο Κιπιάνι μόλις στο 4ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, που διπλασίασαν τα τέρματα τους εφτά λεπτά αργότερα με τον Πιντσέλι να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα. Στο 16′ η Αναγέννηση μείωσε σε 2-1 με γκολ του Βέσλεμ, αλλά οκτώ λεπτά αργότερα ο Εθνικός πήρε πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων, με τον Πιντσέλι να σκοράρει πάλι από το σημείο του πέναλτι. Ακολούθησαν δύο ακόμη γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, αρχικά στο 35′ ο Αναστασίου μείωσε για την ομάδα της Δερύνειας και ο Κυπριανού στις καθυστερήσεις έκανε το 4-2 για την Άχνα. Στο γκολ μείωσε ακόμη μια φορά η φιλοξενούμενη ομάδα, με τον Φουρτάδο να σκοράρει στο 58′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε Ζελάγια στο 77ο λεπτό.

Τα γκολ του αγώνα:

aris-aez

Στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, Άρης και ΑΕΖ έμειναν στο ισόπαλο 0-0. Τέταρτη φετινή ισοπαλία για τον Άρη, που παραμένει χωρίς νίκη, ενώ η ομάδα του Ζακακίου έφτασε τους έξι βαθμούς, μετά από μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα: