Home TOP NEWS Δοκιμές και βελτίωση στο β’ μέρος

Δοκιμές και βελτίωση στο β’ μέρος

 


Ακίνδυνη ήταν στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ, στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο τον Ερμή στο “Ηλίας Πούλλος”. Ο Τζον Κάρβερ επέλεξε το 4-3-3 για τον αγώνα που έληξε ισόπαλος 1-1.

Ο Ερμής είχε φτιάξει περισσότερο φάσεις στο πρώτο μέρος και μία από αυτές έφερε και το γκολ των αντιπάλων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε καλύτερη στο β’ ημίχρονο και έκανε μερικές φάσεις που βοήθησαν στο ανέβασμα και ακολούθως στο γκολ της ισοφάρισης από τον Ιβανόφ.

Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είχε επιλέξει τον Κρέσιτς κάτω από το τέρμα, τον Δημητρίου δεξιά στην άμυνα και τον Παντελιάδη αριστερά. Κέντρο της άμυνας ήταν το δίδυμο Βύντρα-Νασιμέντο. Κόφτης ήταν ο Φυλακτού και λίγο πιο μπροστά του κεντρικοί μέσοι, ο Κλέιτον και ο υπό δοκιμή Στεφάν (Ακτή Ελεφαντοστού – Επιθετικό Χαφ – φωτό). Αγκάγιεφ και Κύπρου ήταν στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή ο Ρουσιάς.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκε και ο δεύτερος υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής, ο Μπερναρντίνιο (Γκάνα, Ακραίος Επιθετικός).

Αναλυτικά οι παίκτες που αγωνίστηκαν: Κρέσιτς, Δημητρίου, Παντελιάδης, Βύντρα (60΄ Γιόργκενσεν), Νασιμέντο, Φυλακτού, Κλέιτον (60΄ Μπερναρντίνιο), Αγκάγιεφ (60΄ Χαντζάρας), Κύπρου (70′ Ιβανόφ), Ρουσιάς, Στεφάν