Home TOP NEWS Δύσκολα αλλάζει ο ρόμβος

Δύσκολα αλλάζει ο ρόμβος

Το δείγμα που είχαμε από τον Τζον Κάρβερ μέχρι στιγμής ήταν επαρκές για να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα. Ένα από αυτά είναι πως ο Άγγλος δύσκολα κάνει αλλαγές στο σχήμα του, αν δεν είναι αναγκασμένος. Από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται με 4-4-2 ρόμβο και δύσκολα θα το αλλάξει στο αυριανό ματς με τη Σαλαμίνα. Για την ακρίβεια δύσκολα θα αλλάξει και οτιδήποτε στην εντεκάδα, παρότι υπάρχουν παραθυράκια.


Η ετοιμότητα βέβαια των Χριστοφή και Όρσουλιτς θέτει υπό αμφισβήτηση και τις δυο προηγούμενες πεποιθήσεις. Ο Κροάτης απειλεί τον Γκεόργκε Φλορέσκου που στάθηκε καλά κόντρα στην Ανόρθωση, αλλά η φυσική του θέση είναι στα χαφ. Ο Χριστοφή, ενός από τους δυο επιθετικούς, οι οποίοι όμως είναι οι πιο φορμαρισμένοι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έχουν βρει χημεία. Για να χωρέσει ο Τζίμης μαζί τους, το πιο πιθανό είναι το σχήμα να αλλάξει σε 4-3-3 ή 4-2-3-1 κάτι που σημαίνει πως θα θυσιαστεί ένας αμυντικός μέσος ή ο Κλέιτον.

Από κει και πέρα, το παιχνίδι αύριο έχει πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά από ότι τα δυο προηγούμενα. Η Σαλαμίνα αναμένεται να αμυνθεί πολύ περισσότερο από ότι ο Απόλλωνας και η Ανόρθωση και η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να βρει τους τρόπους να διασπάσει την τελευταία της γραμμή. Θα το επιχειρήσει όπως όλα δείχνουν, παίζοντας με ρόμβο στο κέντρο.