Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

christofi


Στις 9 Σεπτεμβρίου 2014, η Κύπρος πήγε χωρίς πολλές ελπίδες στη Βοσνία για να αντιμετωπίσει την Εθνική της χώρας. Οι γηπεδούχοι είχαν στο ρόστερ τους (όπως και τώρα δηλαδή) τεράστια ονόματα, ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να το αποδείξουν. Το πέτυχαν αφού μέχρι το 6ο λεπτό, είχαν ήδη ανοίξει το σκορ με τον Ιμπίσεβιτς και είχαν άλλη μια ευκαιρία με τον Ντζέκο. Πίεσαν μάλιστα για να πετύχουν και δεύτερο γκολ και όλα έδειχναν πως το ματς έπαιρνε το δρόμο του. Λογάριασαν όμως χωρίς τον Χριστοφή.

Ο Τζίμης που ήταν εκείνη την περίοδο σε εξαιρετική κατάσταση, ξεκίνησε τον αγώνα ως κεντρικός επιθετικός. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού στο 44′ ισοφάρισε με κεφαλιά όταν εκμεταλλεύτηκε σέντρα στο πρώτο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος η Κύπρος ανέβηκε ψυχολογικά από το γκολ και κρατούσε με περισσότερη αυτοπεποίθηση στην άμυνα, ψάχνοντας τον Χριστοφή στην αντεπίθεση. Σε μια από αυτές, ο Τζίμης έφυγε στην πλάτη της άμυνας, πλάσαρε υποδειγματικά τον Μπέγκοβιτς και έβαλε τις βάσεις για ένα ιστορικό διπλό. Χρειάστηκε βέβαια ο Γιωργαλλίδης να αποκρούσει πέναλτι του Πιάνιτς στο 90 για να έρθει η νίκη, η δόξα όμως ανήκε κυρίως στον Χριστοφή.

Ο δολοφόνος επιστρέφει σήμερα στον τόπο του εγκλήματος, με τις συνθήκες να είναι διαφορετικές. Ο Δημήτρης ταλαιπωρήθηκε σωματικά και ψυχολογικά από τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες και ψάχνει ρυθμό και πατήματα. Ευχή όλων των ΟΜΟΝΟΙΑΤΩΝ, να βρει την αυτοπεποίθηση του σε ένα ματς διεθνούς επιπέδου όπως το σημερινό και να αρχίσει για τα καλά ανοδική πορεία, προς τον Δημήτρη που όλοι οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ ξέρουν και θέλουν να δουν!

https://www.youtube.com/watch?v=4Fk1jbB2CiY