Home TOP NEWS Όλοι ξέρουν, όλοι αντιλαμβάνονται

Όλοι ξέρουν, όλοι αντιλαμβάνονται

Γέλασε και το παρδαλό κατσίκι με την απόφαση της ΚΟΠ να δώσει στην επίσημη αγαπημένη της το βραβείο του Fair Play. Λίγες ώρες αργότερα είδαμε οπαδούς της ΑΕΚ, του Απόλλωνα, της Ανόρθωσης, της ΑΕΛ να κοινοποιούν το σατιρικό βίντεο που διακωμωδεί την όλη κατάσταση. Σε αυτό βέβαια συνέτεινε και η…”περιτομή” του Νεκτάριου Πετεβίνου, αλλά ο κυριότερος λόγος ήταν γιατί όλοι ξέρουν, όλοι αντιλαμβάνονται.


Τα τελευταία δυο χρόνια άλλωστε, που παραδοσιακές ομάδες όπως η ΟΜΟΝΟΙΑ και η Ανόρθωση ήταν αρκετά μακριά από την κορυφή, ένιωσε στο πετσί της (no pun intended κ. Πετεβίνε) το “fair play” του αιωνίου μας η ΑΕΚ. Έχασε ένα πρωτάθλημα από πέναλτι στα όρθια και ένα πρωτάθλημα επειδή της ψώνισαν τον προπονητή ενώ το πρωτάθλημα ήταν σε εξέλιξη. Όλοι έχουν μια ιστορία να πουν, όλοι σε κάποιο σημείο νιώθουν πως τους έχουν κλέψει ο αιώνιος με τους συνοδοιπόρους του και η ΚΟΠ ήρθε να παίξει με την νοημοσύνη μας μπας και κουραστούν λίγο παραπάνω.

Τα πιο πάνω, είναι καλό να τα θυμούνται όλοι κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έχουμε και δημοτικές εκλογές φέτος και πολλοί θα προσπαθήσουν να “γαλέψουν” ψήφους ή να μαντρώσουν ψηφοφόρους. Να θυμάστε ποιος σπρώχνεται ανελέητα και κατάντησε μόνιμος πρωταθλητής και να βάλετε το συμφέρον σας πάνω από οτιδήποτε άλλο.