Home TOP NEWS Όσο δεν ανεβαίνει θα θυμούνται τον Ασσίς

Όσο δεν ανεβαίνει θα θυμούνται τον Ασσίς

Τα παπούτσια που κλήθηκε να γεμίσει ήταν ομολογουμένως πολύ μεγάλα, το βιογραφικό του όμως και κυρίως η παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, έδειχναν πως ο Κλέιτον είχε όλα τα φόντα. Ο Βραζιλιάνος ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ σαν αντι-Ασσίς, ήρθε δηλαδή να αντικαταστήσει ένα από τα τελευταία ινδάλματα του πράσινου ΛΑΟΥ, που με την απόδοση του μες το γήπεδο κέρδισε μια μόνιμη θέση μες τις καρδιές των οπαδών. Μέχρι στιγμής, δεν τα έχει καταφέρει.


Μοιραία λοιπόν, σε κάθε αποτυχία ο κόσμος ψάχνει τον Νούνο και θα συνεχίσει να το κάνει όσο δεν ανεβαίνει ο Κλείτον. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα υπήρξαν φάσεις που έδειξε την κλάση του (χαρακτηριστική η κίνηση και η πάσα στον Κωνσταντινίδη), η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως τον έχει ανάγκη να ηγηθεί και όχι να έχει κάποιες εκλάμψεις. Εδώ και πολύ καιρό γράφουμε πως αν ανέβει θα ανέβουν και τα δημιουργικά επίπεδα της ομάδας. Στη θεωρία όμως δεν κέρδισε κανείς.

Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν παίρνουμε θέση στον χειρισμό που έγινε στο θέμα του Νούνο, ο ίδιος ο Πορτογάλος είπε πρόσφατα σε συνέντευξη πως καθυστέρησε να απαντήσει στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί δεν ήταν βέβαιος αν πρέπει να συνεχίσει. Άλλωστε πάτησε τα 39 και η εξάρτηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από αυτόν θα έπρεπε σιγά σιγά να κοπεί. Εκείνο που τονίζουμε είναι πως η ομάδα μας έχει ανάγκη ο Κλέιτον να παίξει σε εκείνα τα επίπεδα, να κάνει τη διαφορά. Όχι απλά να συμμετέχει. Ελπίζουμε η διακοπή να δουλέψει ευεργετικά για αυτόν.