Home TOP NEWS Σπάνια κίνηση Fair Play από προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Σπάνια κίνηση Fair Play από προπονητή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Σε μια σπάνια κίνηση προχώρησε ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ 2006 Κλιμάκιο Λάρνακας Δημήτρης Ιωάννου, δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα στα παιδιά τα οποία προπονεί, τους αντιπάλους, αλλά και όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.


Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Παριλιμνίου Kids Soccer, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε μπροστά στο σκορ με 2-1, με αμφισβητούμενο γκολ. Συγκεκριμένα οι αντιπάλοι μας διαμαρτυρήθηκαν πως υπήρξε ασυνεννοησία μεταξύ των δυο διαιτητών που επέτρεψε την επίτευξη του γκολ. Αναγνωρίζοντας πως το μπέρδεμα όντως δυσκόλεψε τις προσπάθειες των αντιπάλων, ο προπονητής μας έδωσε οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν τους μικρούς του Παραλιμνίου να ισοφαρίσουν σε 2-2. Ο αντίπαλος προηγήθηκε μάλιστα με 4-2 στο ημίχρονο, αλλά οι μικροί μας είχαν τις ψυχικές δυνάμεις να κερδίσουν στο τέλος με 5-4, πραγματοποιώντας μια επική ανατροπή στην επανάληψη.

Το συμβάν έλαβε χώρα στις μικρές ηλικίες, θεωρούμε όμως πως εκεί είναι που κτίζονται χαρακτήρες. Πολλά μπράβο στο Δημήτρη Ιωάννου που έδωσε το καλό παράδειγμα στους μικρούς. Μακάρι όλοι στο ποδόσφαιρο να διέθεταν το ίδιο ήθος.