Home TOP NEWS Θα πάρει ΛΑΟ στο Αμμόχωστος;

Θα πάρει ΛΑΟ στο Αμμόχωστος;

 


Τα 1500 εισιτήρια που αναλογούν στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το παιχνίδι του Σαββάτου, είναι υπεραρκετά για να κάνουν το “Αμμόχωστος” δικό τους. Σε αυτό το γήπεδο έχουν στηθεί στο παρελθόν εκπληκτικές κερκίδες, πανέμορφα πάρτι και έχουν γυριστεί ωραία βίντεο. Για την ώρα επειδή ο κόσμος ακόμα ζητάει απαντήσεις από την ομάδα εντός γηπέδου, το ερώτημα είναι αν θα πάρει τον κόσμο της η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο.

Αν κρίνουμε από το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα ναι. Εκεί η προπώληση ήταν αργή, αλλά όσο πλησίαζαν οι μέρες, μεγάλωνε η αδημονία. Στο τέλος τα εισιτήρια που αναλογούσαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ πωλήθηκαν όλα και υπήρχε και κόσμος που επιχείρησε να μπει στο Τσίρειο με εισιτήρια Απόλλωνα. Κάτι παρόμοιο αναμένουμε να γίνει και αυτή τη βδομάδα, ειδικά από τη στιγμή που προερχόμαστε από νίκη. Οι οργανωμένοι τις επόμενες μέρες θα δώσουν το σύνθημα και τα πράσινα καραβάνια, θα πάρουν το δρόμο τους.

Σίγουρα ο όγκος του κόσμου μας αυτή τη στιγμή δεν είναι ο συνηθισμένος. 7000 που πήραμε κόντρα στην Ανόρθωση για άλλες ομάδες είναι τεράστιο νούμερο, για μας είναι χαμηλό. Το Αμμόχωστος θα γεμίσει το Σάββατο, ελπίζουμε πως η ομάδα θα μας δώσει αφορμές και λόγους να γεμίζουμε και το ΓΣΠ.