Home TOP NEWS Όταν ο Κρίστιανσεν μιλούσε για το Fair Play και το Αποέλ

Όταν ο Κρίστιανσεν μιλούσε για το Fair Play και το Αποέλ

kristiansen


Είναι γνωστό πως η ομάδα που κέρδισε το βραβείο ήθους 15/16 είχε κλέψει τον προπονητή της βασικού της αντιπάλου στο πρωτάθλημα. Πριν γίνει η συμφωνία με τον Κρίστιανσεν, ο Δανός προπονητής είχε σχολιάσει για το πόσο Fair παίζει το Αποέλ, μετά από μεταξύ τους ντέρμπι.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο Κρίστιανσεν ως προπονητής της ΑΕΚ: «Είχαμε κι ένα πέναλτι εναντίον μας και αν ήταν ή δεν ήταν δεν το ξέρω, αλλά αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι σχετικά με το fair play. Ένας παίκτης μας ήταν κάτω και βγάλαμε την μπάλα έξω και δεν μας επιστράφηκε. Με όλο το σεβασμό, ο Αποέλ είναι μεγάλη ομάδα, αλλά το fair play είναι για όλους. Και από αυτή την κατάσταση ήρθε το 4-4».

Είπαμε τα κριτήρια για ανάδειξη της ομάδας ήθους στην ΚΟΠ διαφέρουν από τις άλλες ομοσπονδίες. Θυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια το βραβείο έπαιρνε ο Εθνικός Άχνας. Τώρα ήταν η σειρά του Αποέλ.

Σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του βραβείου φαίνεται να έπαιξαν οι παραπομπές για τα ρατσιστικά σε Κύπρο και Ευρώπη καθώς και οι δεκάδες σημαίες των ναζί στην κερκίδα τους.