Home TOP NEWS Με αυτό το πάθος οδηγό!

Με αυτό το πάθος οδηγό!

Δεν χορταίνουμε να τις βλέπουμε αυτές τις φωτογραφίες. Οι σφιγμένες γροθιές, τα έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, γενικά οι αντιδράσεις που αποπνέουν πάθος. Γιατί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, πως έπαιξε και αυτό το ρόλο του στην χθεσινή μεγάλη επιτυχία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κατακρίβιαν το πάθος ήταν ο οδηγός. Όλη η ομάδα ήθελε πάρα πολύ το παιχνίδι και φρόντισε να το αποδείξει.


Ένα από τα μεγάλα προβλήματα μας τα τελευταία χρόνια ήταν ότι κλοτσούσαμε κάθε ευκαιρία που μας δινόταν για να κάνουμε μπάσιμο στα ψηλά, να πιστέψουμε πως μπορούμε για περισσότερα. Χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έκανε πίσω στα μεγάλα θέλω, ήταν αποφασισμένη από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο. Και οι 14 παίκτες που έπαιξαν και όλοι όσοι έμειναν στο πάγκο και δεν έπαιξαν, είχαν μόνο τη νίκη στο μυαλό τους και απέδειξαν πως ήταν διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν.

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια προσήλωση στον στόχο. Συνεχίζουμε ενωμένοι και ξέροντας πλέον πως βιαστήκαμε να βάλουμε χαμηλά το ταβάνι, η ομάδα μπορεί και έχει για οδηγό της το πάθος για διάκριση, το πάθος για το τριφύλλι στο στήθος.

game11-omonoia-aek-b-33 game11-omonoia-aek-b-34  game11-omonoia-aek-b-30 game11-omonoia-aek-b-25 game11-omonoia-aek-b-17 game11-omonoia-aek-b-8 game11-omonoia-aek-22 game11-omonoia-aek-20 game11-omonoia-aek-23