Home TOP NEWS Η διακοπή και το… θέμα με τους τερματοφύλακες

Η διακοπή και το… θέμα με τους τερματοφύλακες

 


«Ήρθε σε καλό σημείο η διακοπή και εμείς είχαμε προγραμματίσει το πλάνο μας για την διακοπή αυτή. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η πρώτη που άρχισε προετοιμασία και είχαμε ελάχιστες μέρες ξεκούρασης. Ήταν σημαντικό να πάμε με συν τρεις βαθμούς στην διακοπή καθώς ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει» ανέφερε ο Ανδρέας Δημητρίου στο Σούπερ Σπορ για τη διακοπή του Πρωταθλήματος το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Για την προετοιμασία της ομάδας, που έχει μπροστά της τρία ντέρμπι: «Η προετοιμασία για το παιχνίδι ήταν δύσκολη καθώς είχαμε πολλούς τραυματίες. Με το που θα διαφοροποιούσαμε σχεδόν την μισή ομάδα θα επηρέασε την συνοχή και την απόδοση. Ήταν σημαντική η νίκη. Αναγνωρίζουμε ότι η απόδοση ειδικά στο β’ μέρος δεν είναι αυτή που θέλουμε. Από κει και πέρα ριχνόμαστε ξανά με τα μούτρα στην δουλειά. Θα δουλέψουμε εξειδικευμένα με τον κάθε παίκτη ατομικά αλλά και ομαδικά για να αντεπεξέλθουμε στα ντέρμπι που ακολουθούν».

Είναι κριτήριο η σειρά των αγώνων που ακολουθούν;
«Δεν είναι κριτήριο τα επόμενα παιχνίδια. Φιλοσοφία μας είναι τα συμπεράσματα να τα βγάζουμε με ένα μεγάλο δείγμα. Η ομάδα θα κριθεί σε ένα μεγαλύτερο πλαίσιο και όχι σε 2-3 παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια είναι μια ευκαιρία για να διεκδικήσουμε καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία. Πρώτα έχουμε την ΑΕΚ, μπροστά στον κόσμο μας, είναι η πρωτοπόρος και θα είναι ότι καλύτερο μια νίκη»

Για την αποβολή του Παναγή για τον Χριστοδούλου και τον Μπαντή: «Ήταν μια δύσκολη φάση. Υπάρχουν διαφορικές προσεγγίσεις. Κάποιοι λένε ότι ίσως μια κίτρινη ήταν αρκετή, μια άλλη προσέγγιση που λέει ότι ο διαιτητής καλύπτεται. Θα πρέπει να συνεχίσουμε και να ξεπεράσουμε το πρόβλημα που μας δημιουργεί. Τώρα προχωρήσαμε όλες τις διαδικασίες για να εγγράψουμε τον Μπαντή. Θα αντικαταστήσει τον Κρέσιτς. Όσον αφορά τον Χριστοδούλου, θα κάνουμε μια πιο ευρύτερη τοποθέτηση. Είχαμε απουσίες με την ΑΕΖ και αυτές δημιούργησαν μια ευκαιρία σε παίκτες που δεν έπαιξε αρκετά να κερδίσουν μια θέση. Ευκαιρία ήταν και για την ομάδα να κερδίσει ποδοσφαιριστές ενόψει και της συνέχειας. Ο προπονητής έδωσε ως παράδειγμα δυο ποδοσφαιριστές για να το αναδείξει αυτό. Μίλησε για τον Χριστοφή και τον Χριστοδούλου. Δυο παίκτες που δούλεψαν με υπομονή και όταν τους δόθηκε η ευκαιρία ανταποκρίθηκαν».

Ο Κρέσιτς θα μπορέσει να επανεγγραφεί;
«Αν επιλέξουμε να επανεγγραφεί ο Κρέσιτς τον Ιανουάριο θα είναι μια από τις τέσσερις μεταγραφές».

Αν θα προγραμματιστεί φιλικό με τον Ερμή και ποια η κατάσταση με τους τραυματίες: «Γίνεται μια προσπάθεια, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα οτιδήποτε. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί. Είναι ευκαιρία να δούμε και τον Μπαντή. Είναι έμπειρος τερματοφύλακας με περισσότερες από 70 συμμετοχές στον Αστέρα Τρίπολης.

Έξι παίκτες είναι εκτός λόγω Εθνικής και υπάρχουν και οι τραυματίας. Σέρινταν, Σοιλέδης, Μαργκάσα και Φλορέσκου θα περάσουν αργότερα από εξετάσεις. Ο Αγκάγεφ νιώθει πολύ καλύτερα και θα τον έχουμε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Παντελιάδης που έγινε αναγκαστική αλλαγή είχε ένα χτύπημα, ενώ χτύπημα δέχθηκε και ο Όρσουλιτς».

Πηγή δηλώσεων: Sport-fm.con.cy