Home TOP NEWS Δημητρίου: «Ο κόσμος μας είναι το απόλυτο αφεντικό στην Κύπρο»

Δημητρίου: «Ο κόσμος μας είναι το απόλυτο αφεντικό στην Κύπρο»

Kaz-Timitiki-Nuno-Dimitriou (148)


Δεν παρασύρονται λεπτό στην ΟΜΟΝΟΙΑ και φρόντισαν να το εκφράσουν μέσω του εκπροσώπου τύπου του σωματείου. Ο Αντρέας Δημητρίου κράτησε χαμηλούς τόνους, ξεκαθάρισε πως η ομάδα εξακολουθεί να βρίσκεται σε φάση οικοδόμησης και δεν παρασύρεται ούτε στις νίκες ούτε στις ήττες. Παράλληλα χαρακτήρισε τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απόλυτο αφεντικό και τον κάλεσε να είναι δίπλα στην ομάδα και από βδομάδας. Αναλυτικά:

«Καταρχήν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στη νίκη. Είναι μια νίκη που μας ικανοποιεί, όπως και η εμφάνιση και η ατμόσφαιρα. Από κει και πέρα έχουμε πει πολλές φορές πως δουλεύουμε σε βάθος χρόνου, θέλουμε να έχουμε ισορροπία στις αντιδράσεις μας. Ξέρουμε που θέλουμε να φτάσουμε, είπαμε πως θέλουμε να κάνουμε ομάδα κορυφής και ξέρουμε και πως πρέπει να δουλέψουμε. Ήδη φαίνεται η δουλειά να αποδίδει, αλλά έχουμε πάρα πολλά ακόμα να κάνουμε. Αυτό που είναι σημαντικό όπως είπε και ο προπονητής είναι το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε σταθερότητα, να φτιάξουμε βασικό κορμό και υποδομές και δεν πρέπει να τα ξεχνάμε ούτε μετά από νίκες ούτε από ήττες. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας έχοντας πολύ ψηλά τον πήχη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, το απόλυτο αφεντικό στην Κύπρο. Όταν τον βοηθά η ομάδα γίνεται κυρίαρχος. Επίσης στους ποδοσφαιριστές ειδικά στον Μάριν που έπαιξε τραυματίας και τον Καρλίτος που έπαιξε νέες θέσεις. Στοχεύουμε ψηλά και έχουμε δρόμο μπροστά μας. 

Σήμερα μια συνάδελφος δεν μπόρεσε να έρθει στο γήπεδο επειδή συνέβηκε κάτι δυσάρεστο στην οικογένεια της. Αφιερώνουμε τη νίκη στη Γιώτα και ήταν συνεχώς στη σκέψη μας, από το πρώτο λεπτό που μάθαμε το δυσάρεστο. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προχωρά μπροστά, πέρασε δύσκολες στιγμές, έμεινε όρθια και ζωντανή και πλέον περπατά πιο γερά. Αυτά που μας πλήγωναν θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω μας και σήμερα βλέπουμε μπροστά. Έχουμε μπει σε διαφορετικό τρόπο λειτουργίας, δεν γίναμε Μπαρτσελόνα, αλλά ούτε είμαστε οι χειρότεροι όταν δεν κερδίζουμε. Είμαστε μια ομάδα που χτίζεται, που λειτουργεί σωστά και που έχει πολλή δουλειά να γίνει. Χρειάζεται χρόνος και αυτό θέλουμε να πούμε στον κόσμο μας, ακόμα κι αν κερδίσουμε τα επόμενα δυο ντέρμπι. Τα συμπεράσματα μας θα τα βγάλουμε σε βάθος χρόνου και δεν θα σαρώσουμε τα πάντα ή θα τα κλείσουμε με μια νίκη ή μια ήττα. Είμαστε συνειδητοποιημένοι. 

Ξανά ευχαριστώ στον κόσμο μας, τον απολαύσαμε. Ραντεβού από βδομάδας».