Home TOP NEWS Ένα ντέρμπι τη φορά

Ένα ντέρμπι τη φορά

Από τη στιγμή που είναι συνεχόμενα, λογικό είναι να μιλάμε για “κύκλο των ντέρμπι” ή τα “τρία καθοριστικά παιχνίδια”. Στην πραγματικότητα, το κάθε ένα από τα τρία παιχνίδια έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά. Όλα έχουν υψηλό δείκτη δυσκολίας, αλλά δεν μοιάζουν μεταξύ τους. Στο πρώτο παίζουμε με την πιο οργανωμένη ομάδα, στο δεύτερο μια λιγότερο ποιοτική αλλά σκληροτράχηλη και στο σπίτι της, το τρίτο είναι αιώνιο και αυτό τα λέει όλα.


Ένα ντέρμπι τη φορά λοιπόν και δεν υπάρχει νόημα να σκεφτόμαστε που θα μας βρει το βράδυ της 3ης Δεκεμβρίου όταν θα έχουμε ξεμπερδέψει και με τα τρία. Από τη στιγμή που χρονικά έρχεται πρώτο το παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε αυτό πρέπει να στραφεί το μυαλό μας και στα δικά της χαρακτηριστικά πρέπει να προσαρμοστεί η τακτική μας. Αν σκεφτόμαστε τα επόμενα ματς, αν πανικοβληθούμε, δεν θα συγκεντρωθούμε όπως πρέπει και η λογική λέει πως θα αποτύχουμε.

Οι επόμενες 25 μέρες είναι κρίσιμες για την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά καλά κάνουμε να σκεφτόμαστε πως κάθε εβδομάδα έχουμε ξεχωριστή αντίπαλο, που έχει διαφορετικά δεδομένα ενώπιον του και ξεχωριστά δυνατά και αδύνατα σημεία. Για την ώρα, βλέπουμε μόνο ΑΕΚ.