Home TOP NEWS Καμπανάκι, όχι συναγερμός

Καμπανάκι, όχι συναγερμός

Με καλή ψυχολογία θα υποδεχθεί η ΑΕΖ την ομάδα μας το Σάββατο. Η ομάδα του Ζακακίου “τσίμπησε” βαθμό στην έδρα της ΑΕΛ και ενώ έπαιζε με δέκα παίκτες, κυριολεκτικά σχεδόν στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Ήρθε έτσι να μας υπενθυμίσει πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, ειδικά αν επιτρέψεις στον μικρό να πιστέψει. και ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της, στο μεταξύ μας παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Παφιακό.


Η νίκη της ΑΕΖ αποτελεί καμπανάκι για την ομάδα μας. Σε καμία περίπτωση οι παίκτες μας δεν πρέπει να υποτιμήσουν λόγω μεγέθους τον αντίπαλο, ή να θεωρήσουν πως θα πάρουν εύκολα τους βαθμούς. Την ίδια στιγμή, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αναχθεί το καμπανάκι σε συναγερμό! Με άλλα λόγια, ναι να σεβαστούμε τον αντίπαλο, αλλά όχι υπερβολικά. Δεν είναι ντέρμπι το παιχνίδι, είναι ένα με ξεκάθαρο φαβορί και ξεκάθαρο αουτσάιντερ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι που ορίζει ποια όψη θα έχει η αναμέτρηση.

Γενικώς σε παιχνίδια όπως αυτό που ακολουθεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να μπαίνει δυνατά και να επιβάλλει την κυριαρχία της από νωρίς. Όσο πιο γρήγορα σκοράρει, τόσο πιο γρήγορα βγάζει τον αντίπαλο από το καβούκι του και απλοποιεί την κατάσταση. Στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας λοιπόν αν θα περάσουμε ένα χαλαρό απόγευμα, ή ένα με άγχος και δράματα.