Home TOP NEWS Και έστησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα

Και έστησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα

Συνεχίζεται το δούλεμα, μέρα μεσημέρι από την ΚΟΠ και τα όργανα της. Αφού πρώτα φρόντισαν με την ανυπαρξία και την ανοχή τους οι φάκελοι στο κυπριακό ποδόσφαιρο και συνήθως από πολύ συγκεκριμένες ομάδες να γίνουν πιο συνηθισμένο φαινόμενο και από την ηλιοφάνεια στην Κύπρο, ήρθαν τώρα να μας πείσουν πως ετοιμάζονται για αυστηρά μέτρα. Φρόντισαν να σπρώξουν κιόλας την πληροφορία προς τα μέσα που την αναπαράγουν αμάσητη και ούτε γάτα ούτε ζημιά.


“Αυστηρά μέτρα και κυρώσεις” μας λένε λοιπόν και αυτό φροντίζουν να προβάλουν. Εκείνο που υποβαθμίζουν όμως και φροντίζουν να βάζουν στα ψιλά γράμματα στο κάτω μέρος, είναι πως οι φάκελοι που ήρθαν ως τώρα, θα είναι σαν να μην ήρθαν ποτέ! Καλά διαβάζετε, η απόφαση της ΚΟΠ για δραστικά μέτρα μετά από πίεση της UEFA, προνοεί πως οι τιμωρίες θα ισχύουν από δω και μπρος, γιατί αλλιώς θα πρέπει να επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις στις ομάδες και γνωρίζετε όλοι πολύ καλά ποιο αγαπημένο παιδί της ΚΟΠ έχει πάρει ήδη τρεις φακέλους. Κι εμείς που νομίζαμε πως αυτός είναι ο σκοπός των μέτρων, να τιμωρούνται αυτοί που τα κάνουν.

Με άλλα λόγια, η ΚΟΠ λέει κύριοι όσα στήσατε στήσατε (αν στήσατε), δεν πειράζει, περασμένα ξεχασμένα, αλλά από δω και μπρος να μην το ξανακάνετε έτσι; Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με τους κανονισμούς που εφαρμόζονται μόνο όταν βολεύει την “ελίτ” του ποδοσφαίρου μας που έχει άλλωστε και μονοπώλιο στους τίτλους. Γιατί και το νέο κανονισμό, θα τον θυμηθούν μόνο αν έρθει φάκελος για μικρούς ή για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάποιοι ζουν και αναπνέουν για μια τέτοια στιγμή. Και δεν θα γίνουμε κακοί να πούμε πως θα το επιδιώξουν κιόλας.

υ.γ. Ναι έχετε δίκαιο, η Καρμιώτισσα μπορεί να στήσει Χ ημίχρονο 1 τελικό, μες το ΓΣΠ, με αντίπαλο το Αποέλ, μόνη της. Sounds legit λέμε, ξεκάθαρα με ευθύνη Καρμιώτισσας. Και παρεπιπτόντως, αφού τρέξατε να μας πείτε πως είναι με ευθύνη Καρμιώτισσας που ήρθε ο φάκελος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, να υποθέσουμε πως για τους προηγούμενους δύο που ήρθαν σε ματς του Αποέλ, ευθύνη είχε ο αιώνιος μας;