Home TOP NEWS Και πού είσαι ακόμα κόουτς

Και πού είσαι ακόμα κόουτς

“Βλέπω στα μάτια του κόσμου πόσο αγαπά την ομάδα και πόσο πάθος έχει. Με τη βοήθεια της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών πιστεύω πως κτίζουμε κάτι καλό και σιγά σιγά αποδίδουμε καλύτερα και αυτό ξέρω πως το αναγνωρίζετε.”


Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την ομιλία του χθες το βράδυ στον ΣΥ.ΦΙ. Λεμεσού ο Τζον Κάρβερ για να συμπληρώσει λίγο μετά πως “Ξέρω τι σημαίνει για σας το επόμενο παιχνίδι. Είναι μία ξεχωριστή αναμέτρηση. Να είστε βέβαιοι πως θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να πετύχουμε τη νίκη και να αλλάξουμε αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια”.

Ο Άγγλος ένιωσε ουσιαστικά πόσο μεγάλος είναι ο ΛΑΟΣ μόνο στα ντέρμπι με Απόλλωνα, ΑΕΚ και ΑΕΛ. Δεν τον πρόλαβε στα ντουζένια του, όταν το κοντέρ έγραφε 15.000 για παιχνίδια με τη Σαλαμίνα και τον Άρη. Για αυτό το μήνυμα προς αυτόν και τους παίκτες του, είναι πως δεν είδαν τίποτα ακόμα! Ούτε μπορούν να υποψιαστούν τι θα γίνεται στο ΓΣΠ όταν πείσουν τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ πως η ομάδα βρίσκεται στο δρόμο του πρωταθλητισμού. Αν κερδίσουν το Αποέλ, θα πάρουν σίγουρα μια καλή γεύση! Αυτό κι αν είναι επιπλέον κίνητρο για όλους!