Home TOP NEWS Μην αδικήσετε ξανά τον εαυτό σας

Μην αδικήσετε ξανά τον εαυτό σας

Το γράφαμε πριν το παιχνίδι, ο Τζον Κάρβερ τόλμησε να το πει και αφού την κέρδισε: Η ΑΕΚ με τα όσα είδαμε στις πρώτες έντεκα αγωνιστικές, ήταν η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Δίκαια κάθεται στην πρώτη θέση του πίνακα. Ήρθε στο ΓΣΠ αήττητη. Κι όμως ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ την πάτησε. Και στο δεύτερο την κράτησε μακριά από την εστία της όσο χρειαζόταν για να την υποτάξει και να την αναγκάσει στην πρώτη της φετινή ήττα.


Το πρώτο ζητούμενο για τον Κάρβερ και τους παίκτες του είναι να μην αδικήσουν ξανά φέτος τον εαυτό τους. Αφού απέδειξαν σε όλους με την εξαιρετική εμφάνιση και τη μεγάλη τους νίκη χθες τι μπορούν να κάνουν, θα αδικούσαν πραγματικά τους κόπους τους, αν παρουσιάζονταν ξανά όπως σε εκείνο το ματς στο Παραλίμνι με την Αναγέννηση, ή το πιο πρόσφατο με την ΑΕΖ. Δεν είναι μέχρι εκεί η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι για πολύ περισσότερα και το έχει αποδείξει.

Αν η χθεσινή νίκη έφερε χαμόγελα σε όλο το οικοδόμημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σκεφτείτε απλά τι έχει να γίνει αν κερδίσουμε ΑΕΛ και Αποέλ. Μπορούμε να το πετύχουμε και το πιστεύουμε. Αρκεί οι ποδοσφαιριστές μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο, την ίδια συγκέντρωση και θέληση. Οι ικανότητες είναι εκεί.