Home TOP NEWS Να φεύγουν σαν φίλοι

Να φεύγουν σαν φίλοι

 


Με αφορμή την…συνταξιοδότηση του Μπρούνο Αγκουιάρ, θυμηθήκαμε τον μάλλον επεισοδιακό τρόπο που έφυγε. Θυμηθήκαμε επίσης ότι από τους παίκτες που πρόλαβε ο Μπρούνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ελάχιστοι έφυγαν σαν φίλοι. Ο Μπρούνο βέβαια ζήτησε να φύγει ο ίδιος και ενώ είχε δεχθεί προηγουμένως πολύ σοβαρή μείωση στις απολαβές του. Άλλοι πρώην συμπαίκτες του που εξακολουθούσαν να αμείβονται αδρά και αποφασίστηκε πως πρέπει να φύγουν, έφυγαν μέσω δικαστικών διαμαχών.

Κάποιες από αυτές, ακόμα τις πληρώνουμε, άλλες έχουν αποπληρωθεί πλήρως. Το σημαντικό όμως, είναι πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Κάποιοι γίνονται προπονητές, κάποιοι μάνατζερς, κάποιοι θα μπορούσαν απλά να βοηθήσουν με συστάσεις για άλλους ποδοσφαιριστές ή με ένα καλό λόγο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Νούνο Ασσίς για παράδειγμα, πείστηκε από τον Αγκουϊάρ να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Λάρκου τον ήθελε από τον Ιούνιο, ο Μπρούνο του έκανε ψηστήρι περισσότερο από ένα μήνα για να τον πείσει.

Πέραν των πιο πάνω, είναι και το όνομα που μπορεί να βγάλει η ομάδα αν χωρίζει με όλους μέσω καυγάδων. Θεωρούμε πως έχουμε ήδη βελτιωθεί σε αυτό τον τομέα, αφού τα τελευταία 1-2 χρόνια δεν έχουμε τέτοια δράματα, παρότι υπήρξαν αποδεσμεύσεις παικτών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να διατηρεί καλές σχέσεις με τους πρώην παίκτες της και οι λόγοι είναι ξεκάθαροι.