Home TOP NEWS Πρώτα η ΑΕΖ μετά τα ντέρμπι

Πρώτα η ΑΕΖ μετά τα ντέρμπι

 


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως τα τρία ντέρμπι με τα οποία θα ολοκληρώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τον πρώτο γύρο είναι καθοριστικά. Είμαστε άλλωστε 7 βαθμούς από την κορυφή, παίζουμε με τις τρεις ομάδες που είναι μπροστά μας και τα ντέρμπι μπορούν να μας επαναφέρουν σε τροχιά πρωταθλήματος, να μας κρατήσουν στάσιμους και μακριά ή να μας πετάξουν ακόμα πιο πίσω. Φυσιολογικά πολλοί φίλοι έχουν ήδη το μυαλό τους σε αυτά. Όχι όμως και οι παίκτες.

Πριν τα ντέρμπι βλέπετε, έρχεται το ματς με την ΑΕΖ. Και αυτό τρεις βαθμούς δίνει και αν δεν κερδηθεί, οι 7 βαθμοί μπορεί να γίνουν 10 και δεν θα είναι το μόνο αρνητικό. Ενδεχόμενη αποτυχία θα έχει επιπτώσει στη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της ομάδας και θα αυξήσει την πίεση. Κάτι που είναι το τελευταίο που θέλουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ειδικά τώρα που θεωρούν πως η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία και κτίζει σιγά σιγά για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ, όπως όλα τα ματς, θέλει τη δική του προσοχή. Δεν είναι στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας με τα ντέρμπι, αλλά δεν θα κερδηθεί αν δεν είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό. Ας καθαρίσουμε πρώτα στην Πάφο, να ηρεμήσουμε μια εβδομάδα στη διακοπή και μετά έχουμε χρόνο για τα ντέρμπι.