Home TOP NEWS Η νίκη που θα την απογειώσει

Η νίκη που θα την απογειώσει

Πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ξέραμε όλοι πως ενδεχόμενη νίκη, θα ανέτρεπε τις ισορροπίες στο πρωτάθλημα, θα έφερνε την ΟΜΟΝΟΙΑ κοντά στους πρωτοπόρους, αλλά κυρίως θα έπειθε εμάς τους ίδιους, πως μπορούμε για πολλά περισσότερα από όσα πιστεύουμε. Το τρίποντο ήρθε και μάλιστα με πολύ καλή, πειστική εμφάνιση. Πλέον έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση, ίσως μεγαλύτερη, μιας και το ματς είναι εκτός έδρας και κόντρα σε μια ομάδα που επίσης προέρχεται από μεγάλη επιτυχία.


Αν η προηγούμενη νίκη τόνωσε την ΟΜΟΝΟΙΑ, η επόμενη μπορεί να την απογειώσει. Σε περίπτωση που η ομάδα μας κάνει δυο συνεχόμενες νίκες σε παιχνίδια ντέρμπι, δεν θα υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό κανενός ότι μπορούμε για το πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου. Και δεν αναφέρουμε καν ότι θα μας στείλει στο αιώνιο, με τεράστια αυτοπεποίθηση και την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να ξαναγίνει ΟΜΟΝΟΙΑ στο όλων μας και όλα αυτά σε ένα 90λεπτο.

Η νίκη έχει δημιουργήσει προσδοκίες, αλλά καθόλου πίεση. Είναι η ώρα να κάνουμε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς το φως, όχι μόνο για τη φετινή χρονιά αλλά και για την γενικότερη εξυγίανση του σωματείου. Μπορούμε και πρέπει να το δείξουμε!