Home TOP NEWS Ντάρμπισαϊαρ: «Ωραίο που βλέπουμε τον κόσμο και εκτός γηπέδου»

Ντάρμπισαϊαρ: «Ωραίο που βλέπουμε τον κόσμο και εκτός γηπέδου»

 


Ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ ήταν ενθουσιασμένος από τη σημερινή του συνάντηση με τον κόσμο της ομάδας. Ο Άγγλος φορ, ήταν το άτομο που οι περισσότεροι έψαχναν για μία φωτογραφία. Στο περιθώριο της εκδήλωσης μιλήσαμε λίγο μαζί του.

«Είναι πάντα ωραίο να έχεις επαφή με το κόσμο και είναι ωραίο κι αυτοί να μας βλέπουν εκτός γηπέδου. Προφανώς όλοι αγαπάμε το άθλημα και είναι ωραίο που μπορούμε να τους δίνουμε κάτι πίσω σε εκδηλώσεις σαν αυτή», ανέφερε για την όμορφη εκδήλωση στο OmonoiaNews ο Ματ.

Ο επιθετικός της ομάδας μας, μας μίλησε για τα παιχνίδια που ακολουθούν και έδειξε να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους συμπαίκτες του:

«Περιμένω πως η ομάδα θα μπει στα ντέρμπι και θα δώσει ότι έχει και δεν έχει. Ελπίζουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε γιατί θα είναι δύσκολη περίοδος για μας, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου. Θεωρώ πως θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ο Ντάρμπισαϊαρ ξέρει πως ο κόσμος έχει σημαντικό ρόλο να παίξει στα επόμενα παιχνίδια και τον καλεί στο γήπεδο:

«Θέλω να ζητήσω από το κόσμο να παραμείνει δίπλα μας, να έρχεται στο γήπεδο να μας στηρίζει. Θα βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, θέλουμε να κερδίζουμε πάντα και ελπίζουμε πως στο τέλος θα φτάσουμε εκεί που πρέπει».

ekdilosi-green-boutique-9 ekdilosi-green-boutique-8 ekdilosi-green-boutique-7 ekdilosi-green-boutique-32