Home TOP NEWS Αν ούτε τώρα, δεν θα καθαρίσει ποτέ

Αν ούτε τώρα, δεν θα καθαρίσει ποτέ

 


Οποιοσδήποτε ασχολείται έστω και λίγο με το κυπριακό ποδόσφαιρο, έχει καταλάβει εδώ και καιρό πως κάτι δεν πάει καλά. Πολλές ύποπτες συμπεριφορές, πολλά ύποπτα αποτελέσματα και κυρίως περίεργες διακυμάνσεις του σκορ. Η UEFA τονίζει εδώ και καιρό, πως παιχνίδι για το οποίο ήρθε κόκκινος φάκελος είναι κατά 99% στημένο και εδώ στην Κύπρο νομίζαμε πως είμαστε πιο έξυπνοι από όλους και θα τους ξεγελάσουμε. Ως εκ τούτου όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες μόνο θετικά μπορεί να τα δει κανείς.

Γιατί μπορεί να τα επέβαλε η UEFA και να μην γίνεται με πρωτοβουλία της ΚΟΠ ή των σωματείων η προσπάθεια για κάθαρση, αλλά τουλάχιστον λαμβάνονται κάποια μέτρα. Τουλάχιστον αναγκάστηκαν οι αρμόδιοι που εδώ και κάποιους μήνες προτιμούσαν να γράφουν για “μωράκια” μες το Facebook παρά να ασχολούνται με τα στημένα, να αναγνωρίσουν πως υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό! Να αναγνωρίσουν πως το πρωτάθλημα μας είναι εδώ και καιρό παρωδία.

Λοιπόν αν ούτε αυτή τη φορά καθαρίσει, όχι πλήρως αλλά τουλάχιστον να μην μας κοροϊδεύουν μέρα μεσημέρι, δεν θα καθαρίσει ποτέ το κυπριακό ποδόσφαιρο. Εδώ και χρόνια οδηγείται στην απαξίωση, η πλειοψηφία των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων έχει γυρίσει την πλάτη στο άθλημα, το οποίο έχει καταντήσει έρμαιο των υπεύθυνων του στοιχήματος. Η πεποίθηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κατά την άποψη μας είναι ορθή και να τιμωρηθούν όσοι πήραν φακέλους ήδη και να ληφθούν ακόμα πιο αυστηρά μέτρα. Μόνο έτσι θα δεχθούν γροθιά το στοίχημα και η προκατάληψη.