Home TOP NEWS Παναγή: “Ουδέποτε ελέχθηκε η ΚΟΠ από την αστυνομία”

Παναγή: “Ουδέποτε ελέχθηκε η ΚΟΠ από την αστυνομία”

 


Ο Μάριος Παναγή κτυπάει για άλλη μια φορά μέσω Facebook και αποκαλύπτει πολλά και διάφορα περίεργα στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίου. Ο πρώην διεθνής διαιτητής τονίζει πως ουδέποτε ελέχθηκε η ΚΟΠ από την αστυνομία μετά τις καταγγελίες του και ξεκαθαρίζει πως η πληροφορία αυτή του δόθηκε από την ίδια την αστυνομία! Με άλλα λόγια, η όλη εξέταση των κατηγοριών του, ήταν άλλη μια καλοστημένη παρωδία, από τις πολλές που έχουμε δει στο ποδόσφαιρο μας! Ότι κι αν πει κανείς είναι λίγο. Μας κοροϊδεύουν μες τα μούτρα μας. Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγή:

“Επειδή ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης απλά ζει όπως πάντα μέσα σε γυάλινο σπίτι όπως έμαθε, να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους

Τον Emilio Garcia από το τμήμα διαφθοράς της ΟΥΕΦΑ ποτέ δεν τον κάλεσε ο ίδιος στη Κύπρο.

* Ο τρόπος αποστολής των φακέλων παραμένει ο ίδιος και πότε δεν έχει αλλάξει από την ΟΥΕΦΑ και πότε από καμία εισήγηση της ΚΟΠ προς την ΟΥΕΦΑ. Απλά ο ίδιος έχει επιλέξει αυτή τη δημόσια τοποθέτηση για τους δικούς του πάντα λόγους και όπως φαίνεται μετά από κάτσαδα και παρατηρήσεις που ίσως να έχει δεχθεί.

* Ο πρόεδρος της ΚΟΠ πάρα της δημόσιες τοποθετήσεις του ότι μετά τις δικές μου καταγγελίες έχει βρεθεί καθαρή , απλά να πούμε ότι κανένας έλεγχος δε υπήρξε από την Αστυνομία γιατί όπως οι ίδιοι μου ανέφεραν σε πρόσφατη συνάντηση δεν έλεγξαν την ΚΟΠ για διαφθορά και όποια παρατυπία, αφού δεν μπορούν όπως είπαν να το κάνουν γιατί θεωρούν την ΚΟΠ σαν ιδιωτική εταιρεία”