Home TOP NEWS “Παίζουν” τρεις αλλαγές

“Παίζουν” τρεις αλλαγές

Είναι ακόμα νωρίς και ο Κάρβερ ακόμα δεν έχει φανερώσει οτιδήποτε στις προπονήσεις. Είναι πολύ πιθανόν όμως, να παρατάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ με δύο ίσως και τρεις αλλαγές. Πρόκειται για παίκτες οι οποίοι θεωρούνται βασικοί, αλλά για τον ένα λόγο ή τον άλλο δεν ήταν στην εντεκάδα στη Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ. Βέβαια κρατάμε μια πισινή, αφού ο Άγγλος τεχνικός ως γνωστόν δεν αρέσκεται στις πολλές αλλαγές. Ειδικά από την στιγμή που όλες αφορούν το μεσοαμυντικό χώρο.


Ξεκινάμε από τα σίγουρα. Ο Παναγή επιστρέφει και θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο νεαρός Χριστοδούλου τον αντικατέστησε επάξια (και δεν αναιρείται αυτό από το γκολ της ΑΕΛ), όμως στο αιώνιο ντέρμπι η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τον καλό Παναγή, έτοιμο να επανέλθει στις περσινές του υψηλές πτήσεις. Μπροστά του ο Παναγή ξέρει ποιους θα έχει κατά τα 3/4. Παίζεται μια θέση μεταξύ Καρλίτος και Βύντρα και αυτή ακριβώς είναι η δεύτερη πιθανή αλλαγή. Ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν πολύ καλός στο νέο του ρόλο, αλλά δύσκολα μένει εκτός ο Βύντρα.

Τέλος, η τρίτη αλλαγή αφορά τον Φάνο Κατελάρη. Ο νεαρός Κύπριος έμεινε εκτός στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, στα πλαίσια της ειδικής διαχείρισης του για να μην “καεί” όπως λέμε ποδοσφαιρικά, τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά. Ο Φάνος είναι πιο έτοιμος να βοηθήσει αυτή την βδομάδα, ο Κάρβερ στηρίζει πολλά στο πάθος του, ειδικά από τη στιγμή που είναι αιώνιο ντέρμπι και είναι πολύ πιθανόν να εκτοπίσει τον Φλορέσκου.