Home TOP NEWS Πιο ψύχραιμοι φέτος στις προκλήσεις αντιπάλων

Πιο ψύχραιμοι φέτος στις προκλήσεις αντιπάλων

Ένας τομέας στον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ δείχνει φέτος εμφανή σημάδια βελτίωσης, είναι αυτός της πειθαρχίας κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και βέβαια, η πειθαρχία δεν αφορά μόνο την τακτική, αλλά και την ευρύτερη συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο.


Τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε πολλά νεύρα, αποσυντονισμό μετά από ένα άδικο σφύριγμα, αχρείαστες αντιπαραθέσεις με αντιπάλους οι οποίες κόστιζαν στο τέλος στην ομάδα ακόμα και παιχνίδια. Φέτος βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μην απαντούν στις προκλήσεις αντιπάλων και να παραμένουν ψύχραιμοι, π.χ. χθες ο Κωνσταντινίδης με τον Μέσκα, ενώ στον τομέα των κίτρινων καρτών, τα πάμε καλύτερα σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια.

Για να επιτευχθεί αυτή η αλλαγή, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε πολύ από την αρχή της χρονιάς. Είναι πολύ σημαντικός ο παράγοντας ψυχραιμία, η αυτοσυγκράτηση και το καθαρό μυαλό. Ειδικά από τη στιγμή που έχουμε μπροστά μας το πιο έντονο σε συναισθήματα παιχνίδι του κυπριακού ποδοσφαίρου, καλά κάνουμε να θυμόμαστε πως πρέπει να διατηρήσουμε το καθαρό μυαλό σε όλο το 90λεπτο.

ΥΓ: Θα τιμωρήσει ο αθλητικός δικαστής τον Μέσκα για το φτύσιμο στον Κωνσταντινίδη ή πάλι είναι Μεγάλη Παρασκευή;