Home TOP NEWS Σταθερή θέση για «ομάδα κορυφής»

Σταθερή θέση για «ομάδα κορυφής»

 


Το ντέρμπι με την ΑΕΛ δεν επέφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο η αντίδραση των ανθρώπων του συλλόγου δεν διαφέρει και πολύ απ’ αυτή μετά την επιτυχία επί της ΑΕΚ. Θέλουν να περάσουν και στον κόσμο της ομάδας, μια σταθερότητα στα συναισθήματά τους, μεταφέροντας το μήνυμα πως επιδίωξη δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα σ’ ένα ντέρμπι, αλλά τι θα πετύχει η ομάδα σε βάθος χρόνου.

Του Κώστα Καλλή, goal.com.cy

Αυτό που ψάχνουν στον σύλλογο της Λευκωσίας και το τονίζουν σε κάθε ευκαιρία, είναι να δημιουργήσουν «ομάδα κορυφής». Τέτοια, που θα είναι ικανή να κάνει πρωταθλητισμό σε σταθερή βάση. Δεν θα έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά θα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει την ικανότητα να ανταπεξέλθει σε ψηλό επίπεδο.

Όταν είσαι η ΟΜΟΝΟΙΑ, η κάθε απώλεια βαθμού αποτελεί πλήγμα και δεν μπορεί να ικανοποιεί κανένα. Ως μεγάλη ομάδα μόνο με νίκες μπορεί να ικανοποιείται, ωστόσο, το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τις τελευταίες εβδομάδες διατηρεί την απόδοσή της σε ψηλά επίπεδα, επιτρέπει σε όλους στο σωματείο να προσδοκούν σε καλύτερες μέρες. Επιβεβαίωσε ακόμη ότι η δουλειά που γίνεται από την αρχή της σεζόν είναι στηριγμένη σε συγκεκριμένο πλάνο, που θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στον χρόνο.

Άλλωστε, είναι γεγονός ότι η ομάδα αν και αμφισβητήθηκε έντονα στο ξεκίνημα της σεζόν, στην πορεία κατάφερε να κερδίσει τον κόσμο της με τις θετικές εμφανίσεις της. Το χειροκρότημα του κόσμου μετά την ήττα από την ΑΕΛ, σ’ ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, τα λέει όλα για την αλλαγή προς το καλύτερο σε όλους τους τομείς.

Από τη στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίσει να παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο των τελευταίων αγωνιστικών, έχει την ποιότητα να πάρει τα αποτελέσματα, να μείνει ψηλά και να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της.