Home TOP NEWS Πάθος, πίστη, θέληση

Πάθος, πίστη, θέληση

Δεν χρειάζεται να λεχθούν και πολλά πολλά για αυτό το παιχνίδι. Ανεξάρτητα από την κατάσταση, βαθμολογική, αγωνιστική και οικονομική που βρίσκονται οι ομάδες ανά πάσα χρονική στιγμή, το αιώνιο ντέρμπι είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι του κυπριακού ποδοσφαίρου. Οι νικητές του, καταγράφονται στην ιστορία. Οι ηττημένοι, απαγορεύεται να κυκλοφορήσουν μέχρι να ξεπλύνουν την ντροπή. Το ΟΜΟΝΟΙΑ-Αποέλ είναι προ των πυλών και σύντομα όλα θα κινούνται στους ρυθμούς του.


Τα συστατικά που απαιτούνται για να βγεις νικητής, πέραν βέβαια της αγωνιστικής ποιότητας και της συγκέντρωσης που είναι αυτονόητα, σχετίζονται με την ψυχική δύναμη. Χρειάζεται πάθος, πίστη και ισχυρή θέληση. Χρειάζεται να μπορείς να τα δίνεις όλα, χωρίς να παρασυρθείς, να πιστεύεις πως μπορείς να τα καταφέρεις, χωρίς να υποτιμήσεις σε κάποια φάση τον αντίπαλο, χρειάζεται να είσαι διατεθειμένος να πεθάνεις για το τρίποντο.

Είμαστε καιρό χωρίς νίκη σε αιώνιο και μας πληγώνει. Όλοι στην ομάδα τονίζουν πως αντιλαμβάνονται πόσα σημαίνει για τον κόσμο αυτό το ματς. Το Σάββατο ήρθε η ώρα να το δείξουν. Πιστεύουμε σε αυτούς, θα τους στηρίξουμε, θα σπρώξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη.