Home TOP NEWS Σοϊλέδης: «Θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε σε ένα τίτλο»

Σοϊλέδης: «Θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε σε ένα τίτλο»

game7-omonoia-anorthosis-soiledis (86)


Συνέντευξη στο sigmalive.com και την Άντρια Χήρα παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο Ελλαδίτης αμυντικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ζήτησε από τον κόσμο να τους πιστέψει, θεωρώντας πως θα γίνονται κάθε εβδομάδα καλύτεροι. Παράλληλα τόνισε πως θα τα δώσουν όλα για να φτάσουν σε κάποιο τίτλο. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης:

Με το πέρας 10 αγωνιστικών και τους 21 βαθμούς πιστεύεις ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αδικήθηκε σε κάποια παιχνίδια;
«Σίγουρα έχει γίνει αυτό, θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς, χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια που δεν το περιμέναμε με θεωρητικά πιο αδύνατους αντιπάλους. Αυτό όμως δεν υπάρχει, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές, είναι το ίδιο και στο ποδόσφαιρο αυτό δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Για εμάς τα παιχνίδια είναι το ίδιο, είχαμε όμως κάποιες αδικίες ή δυσκολίες αν θέλετε και χάσαμε κάποιους βαθμούς τους οποίους δεν έπρεπε να χάσουμε, θα ήμασταν σε καλύτερη θέση».

Θεωρείς άδικη την υπερβολική κριτική που έχει γίνει στην αρχή όσον αφορά την μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας;
«Όταν μία ομάδα έχει χρόνια να έχει μία διάκριση είναι λογικό ο κόσμος να μην έχει άλλο υπομονή και το κατανοούμε αυτό. Όταν όμως σε μία ομάδα προστίθεται σε μία ομάδα 14-15 ποδοσφαιριστές, η ομάδα χρειάζεται χρόνο οποιαδήποτε ομάδα κι αν είναι αυτοί. Δεν μπορούμε από τη μία στιγμή στην άλλη να είμαστε στο γήπεδο όπως θα θέλαμε να ήμασταν. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να μάθει ο ένας τον άλλο και να κατεβαίνει σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζει».

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ υπάρχει μία περίοδο ξηρασίας έξι ετών όσον αφορά τον τίτλο. Πιστεύεις ότι φέτος μπορεί να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω μιλώντας πάντα ρεαλιστικά;
«Κοίτα, δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια, εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα που χτίζουμε και στους παίκτες που έχουμε στην ομάδα, γίνεται πολύ καλή δουλειά, δεν θέλω να πω μεγάλο λόγια, θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε το ταμείο μας. Όλοι οι τίτλοι είναι σημαντικοί. Εμείς θα δίνουμε τα πάντα είτε σε κύπελλο είτε σε πρωτάθλημα για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε κάποιο τίτλο.

Game6-apollonas-omonoia-soiledis (92)

Τώρα εγώ είμαι σε μία περίεργη κατάσταση γιατί είχα αυτόν τον μικροτραυματισμό που με κράτησε εκτός από το τελευταίο παιχνίδι, οπότε θα πρέπει να μπω στο πρόγραμμα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, μετά έχουμε ένα τριήμερο ρεπό όπου θα επισκεφθώ την οικογένεια μου στην Ελλάδα και θα κάνω και κάποιες προπονήσεις εκεί. Δεν μπορώ να μείνω 3 μέρες χωρίς προπόνηση. Στην Ελλάδα έχω ένα γυμναστή τον οποίο εμπιστεύομαι πάρα πολύ και έτσι θα είμαι μαζί του τις μέρες που έχουμε ρεπό. Με τον Παύλο Κίναν στην ομάδα έχω ένα πρόγραμμα το οποίο το ακολουθώ κάθε εβδομάδα. Από Δευτέρα-Τετάρτη κάνω έξτρα προπόνηση στο γυμναστήριο του είναι πολύ καλός, ώστε να αποφεύγουμε κάποιους τραυματισμούς, νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει καλά μέχρι τώρα. Δεν ακολουθώ κάτι συγκεκριμένο σε διατροφή, απλά προσέχω τη διατροφή μου. Μου αρέσει να μαγειρεύω και να τρώω υγιεινά, να ξέρω εγώ τι βάζω μέσα».

Η καθημερινότητα στην προπόνηση; Περιέγραψε μας λίγο το κλίμα…
«Η προπόνηση διάρκεια 1 ώρα και 20 λεπτά ή 1 ώρα και 45 λεπτά το μάξιμουμ, αναλόγως την ημέρα. Μετά από παιχνίδι είναι αποθεραπεία γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν για τους άλλους είναι κανονική προπόνηση. Πηγαίνουμε μία ώρα πριν ξεκινήσει η προπόνηση, έχουμε χρόνο να τα πούμε στα αποδυτήρια να κάνουμε τις πλάκες μας, κάποιοι επιλέγουν να πάνε γυμναστήριο ή μασάζ, αποθεραπείες».

Πως είναι το κλίμα στην ομάδα;
«Ο προπονητής και ο κ. Νταμπίζας και εμείς οι ποδοσφαιριστές καταφέραμε να έχουμε όμορφο κλίμα στην ομάδα. Είμαστε δεμένοι, περνάμε ευχάριστα τις ώρες μας στο προπονητικό κέντρο και αυτό είναι σημαντικό για μία ομάδα και αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας. Οι κουβέντες θα υπάρχουν πάντα, είναι σημαντικό να έχουμε αυτή τη συνταγή. Κατανοώ τον κόσμο ότι υπάρχει κάποια πικρία όλα αυτά τα χρόνια που δεν έχει κάποια διάκριση η ομάδα, όμως ο κόσμος πρέπει να πιστέψει σε αυτή την ομάδα γιατί γίνεται μία καλή δουλειά, και πιστεύω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά».

Τι θέλεις να πεις στον κόσμο;
«Θέλω ο κόσμος να μας δώσει λίγο χρόνο για να δεθεί καλύτερα η ομάδα και νομίζω ότι με τη δουλειά που κάνουμε θα έχουμε καλά αποτελέσματα στο τέλος. Ο κόσμος να συνεχίζει να μας στηρίζει όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι, να ξέρει ότι θα τα δίνουμε όλα και ελπίζω στο τέλος να έχουμε κάποια διάκριση ή τίτλο που θα μας κάνει και εμάς χαρούμενους. Σίγουρα θα έρθουν καλύτερα αποτελέσματα».

Η συνέντευξη σε βίντεο: