Home TOP NEWS Χτυπάνε όταν φοβούνται

Χτυπάνε όταν φοβούνται

Καθόλου τυχαία δεν είναι η ενορχηστρωμένη επίθεση που δέχθηκε η ΟΜΟΝΟΙΑ από την διαιτησία. Καθόλου τυχαία δεν είναι και η χειραγώγηση συγκεκριμένων μέσων για να υποβαθμίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε το σωματείο μας για κάθαρση του κυπριακού πρωταθλήματος. Η ιδέα μιας λίγκας που οι ομάδες θα αγωνίζονται σαν ίσος προς ίσο τους τρομάζει, πολύ απλά γιατί μπορεί να χαθεί το πάρτι των εκατομμυρίων. Πολύ περισσότερο όμως, τους τρομάζει η ιδέα μιας δυνατής ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Κάποτε ήταν το δίπλωμα του Μπάγεβιτς, μετά ήταν η εξοντωτική τιμωρία στον Λάρκου, μετά όποτε χρειαζόταν, όποτε ένιωθαν την ΟΜΟΝΟΙΑ να δυναμώνει και να προσπαθεί να συνέλθει από το χαστούκι των οικονομικών εγκλημάτων που την γονάτισαν, ερχόταν η διαιτητική λαίλαπα. Το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιζε καλά και έκτιζε δυναμική, έπρεπε να τερματιστεί. Ειδικά από την στιγμή που από του χρόνου το μισθολόγιο της ανεβαίνει, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει ο ΛΑΟΣ της να πιστέψει.

Ο κόσμος όμως ξέρει πολύ καλά τι γίνεται και είναι έτοιμος για όλα. Χτυπάτε όσο θέλετε, με όποια μέσα θέλετε, εδώ θα είμαστε και θα τα πούμε. Διοίκηση το λέμε ξανά, ούτε βήμα πίσω.